Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2014

Nexus 6p laddare!

Hej! Jag vill veta om det finns laddar kontakt till Nexus 6p? Antingen original eller något annat bra som funkar lika bra. Man ska kunna sätta in en USB-C kabel i självaste kontakten som originalet har. Har letat men hittar inget!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Tumba
Registrerad
Okt 2014

@Jesper444: Ditt inlägg var lite svårtolkat. Är det en ny sladd, eller en nätadapter du behöver? Båda delar finns förmodligen att köpa i Google's webshop. Om du tänker köpa en USB-C-sladd kan det vara värt att ta en titt i det här dokumentet, https://www.reddit.com/r/Nexus6P/comments/3robzo/google_sprea... , då vissa sladdar kan vara riktigt dåliga eller till och med farliga.

EDIT: Här finns en lämplig laddare, om det är det du ska ha. Dock med fast sladd: https://store.google.com/product/usb_c_charger

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2014

@jonatanostlund: Sorry om det var svårt att förstå.
Jag har köpt in denna från google https://store.google.com/product/usb_c_usb_c.
Jag var bara ute efter sladden och får hoppas på att det inte är självaste vägg kontakten som är trasig (Den jag har bild på ovan). Annars får jag väl skicka tillbaka sladden och köpa laddaren du länkade. Får väl hoppas på att sladden jag beställde kommer fram nästa vecka. Tar en sån jädrans lång tid att ladda via datorn.