The Division - problem att ansluta!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2007

The Division - problem att ansluta!

Hejsi,

Är det någon annan som har problem med felmeddelande MIKE 20250383 på PC? Detta händer mig titt som tätt, kan alltså inte ansluta och får då just detta felmeddelande.

Tidigare idag hamnade jag dessutom i kö då jag skulle logga in (WoW early days flashback), och efter att ha väntat 10 min fick jag felmeddelandet igen.

Följande kommando verkar fixa problemet temporärt, men behöver skriva det varje gång jag får problemet:

- Starta CMD och skriv "ipconfig /flushdns"

Har nu även testat stänga av UPnP efter tips från forumet på Ubisoft.

Men är det någon annan som har detta problem?

NCASE M1 V5 | Ryzen 1700 @ 3.7Ghz/1.18v (PState) | G.Skill FlareX @ 3466Mhz/1.45v 14-15-14-28 CR1 | Vega 56 (Vega 64 BIOS) @ 1600Mhz/1100Mhz

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Feb 2013
Skrivet av Dallen:

Hejsi,

Är det någon annan som har problem med felmeddelande MIKE 20250383 på PC? Detta händer mig titt som tätt, kan alltså inte ansluta och får då just detta felmeddelande.

Tidigare idag hamnade jag dessutom i kö då jag skulle logga in (WoW early days flashback), och efter att ha väntat 10 min fick jag felmeddelandet igen.

Följande kommando verkar fixa problemet temporärt, men behöver skriva det varje gång jag får problemet:

- Starta CMD och skriv "ipconfig /flushdns"

Har nu även testat stänga av UPnP efter tips från forumet på Ubisoft.

Men är det någon annan som har detta problem?

http://forums.ubi.com/showthread.php/1390808-Mike-20250383-Fo...

https://support.ubi.com/en-GB/FAQ/9/3502/connectivity-issues-...

|| Corsair Carbide 270R || EVGA SuperNOVA 750 G3 || Gigabyte Z87N-Wifi ||
|| Intel 4670K 4.1GHz || Noctua U9B SE || Corsair 8GB DDR3 LP ||
|| ASUS 1070 Strix OC || OS: W10 Samsung EVO 850 250GB ||

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Färingsö
Registrerad
Aug 2007
Skrivet av Dallen:

Hejsi,

Är det någon annan som har problem med felmeddelande MIKE 20250383 på PC? Detta händer mig titt som tätt, kan alltså inte ansluta och får då just detta felmeddelande.

Tidigare idag hamnade jag dessutom i kö då jag skulle logga in (WoW early days flashback), och efter att ha väntat 10 min fick jag felmeddelandet igen.

Följande kommando verkar fixa problemet temporärt, men behöver skriva det varje gång jag får problemet:

- Starta CMD och skriv "ipconfig /flushdns"

Har nu även testat stänga av UPnP efter tips från forumet på Ubisoft.

Men är det någon annan som har detta problem?

Omstart av servrarna. Skulle stängas ner vid 11:00 och beräknades vara nere ca. 15 minuter.
Kan vara det som ställer till det just nu.

Corsair Obsidian 750D | EVGA X99 Classified | Corsair Dominator Platinum SE Torque 32GB DDR4 3200MHz CL14 | i7-5930K @4.5 GHz | EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HC @2062 MHz, 12212 MHz | Cooler Master V1200 | CPU+GPU-kylning: EK Custom loop | BenQ XL2410T + Acer Predator XB271HU |

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2007

Har haft detta problem sen releasedagen :/ Verkar vara en hel del som hade samma i betan...

NCASE M1 V5 | Ryzen 1700 @ 3.7Ghz/1.18v (PState) | G.Skill FlareX @ 3466Mhz/1.45v 14-15-14-28 CR1 | Vega 56 (Vega 64 BIOS) @ 1600Mhz/1100Mhz

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Aug 2003

Tråkigt att problem som fanns i betan finns i fullversionen... blir att köpa senare när lugnet lagt sig..

Corsair Carbide 200R chassi med 2x120mm
i3-4370 @ 3,8GHz, 8GB DDR3
Asus Geforce GTX 1050 Ti 4GB
Windows 8.1 64Bit