Minecraft hugger när man springer

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2016

Minecraft hugger när man springer

Som rubriken lyder så hugger det väldigt mycket när man springer, går.
Försökt hitta en åtgärd åt detta och provat allt möjligt men inte fasen fungerar det.
Skulle uppskatta om någon kunde hitta en lösning.. :/

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skövde
Registrerad
Mar 2014

@LoveAtles: Om du kör ett 64 bits operativsystem så kolla om du kör 64bit java, annars kan det vara det.

Gibb: I5 4690K Stock - GTX 770 Stock - BenQ XL2411 - Corsair K70 RGB - Logitech G502 - HyperX Cloud Black - Windows 10 64-bit
Work: Inget än, får vänta tills sommaren är slut..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy S6 Edge 32GB - Broken Samsung Galaxy S4 - Xbox 360 4GB - Playstation 2 - Playstation 4 500GB Svart

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jönköping
Registrerad
Nov 2004

Spelar du på en lokal server eller över internet?
Vad har du för dator?
Vad spelar du med för grafikinställningar?
Om du spelar över internet/nätverk, vad har du för uppkoppling?
Hur ser ditt nätverk ut? (Trådat/Trådlöst? Många enheter? Fler än en router?)

WS: MSI B350M Mortar | AMD Ryzen 7 1700 | PH-TC14PE | 32GB DDR4 3000MHz | 120GB Intel 530 | 2*500GB HDD | Asus R9 290X DCU2 4GB | 2*LG W2242PE
Router: Gigabyte GA-870-UD3 | AMD Phenom II x6 1055t @ 2600MHz, 1.25V | 12GB DDR3 | 2*250GB HDD @ RAID1 | 2TB HDD
Laptop: Thinkpad X220 4291-QF6

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2015

alternativt något glapp i musen så den trycks ner ?
har fått det ibland i mitt tangetbord att någonting inte går upp efter att man har tryckt på tangenten

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrköping
Registrerad
Mar 2010

När du säger "hugger", menar du att det laggar eller att din karaktär faktiskt hugger med något?

Dator: ASUS P8Z68-V PRO - Intel i7-2600K @4.8GHz - Sapphire 390x Tri-X - EVGA SuperNova G3 650W - Corsair Force GT F120 120GB - Adata SP900 128GB - Seagate Barracuda 2TB - Corsair 800D - Corsair H100 - ASUS Xonar DGX. Kringutrustning: Corsair M65 Pro - Qpad MK-90 - Sennheiser 350 SE. ASUS MG279Q.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2016

@Veerz: Det fungerade inte :/ Men tack endå

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2016

@Dracc: Kvittar om jag spelar på lokal eller över internet, hugger fortfarande.
Standard inställningar har ändrat lite men utan framgång.
Min dator är precis nybyggd så den har ju resurser för att lira mc..
16mb/s
Trådat, en enhet.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2016

@Jink: nix, bara när jag springer/går. Känns ungefär som om någon drar i en med ett snöre när man börjar springa.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2016

@saizz: Inget glapp eller sådant.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jönköping
Registrerad
Nov 2004
Skrivet av LoveAtles:

@Dracc: Kvittar om jag spelar på lokal eller över internet, hugger fortfarande.
Standard inställningar har ändrat lite men utan framgång.
Min dator är precis nybyggd så den har ju resurser för att lira mc..
16mb/s
Trådat, en enhet.

16Mbit/s, är det ADSL vi snackar alltså?
Precis nybyggd, men med vad för delar?
Denna dator klarar tex inte Minecraft, trots att den kostar lite över 6 tusen.

WS: MSI B350M Mortar | AMD Ryzen 7 1700 | PH-TC14PE | 32GB DDR4 3000MHz | 120GB Intel 530 | 2*500GB HDD | Asus R9 290X DCU2 4GB | 2*LG W2242PE
Router: Gigabyte GA-870-UD3 | AMD Phenom II x6 1055t @ 2600MHz, 1.25V | 12GB DDR3 | 2*250GB HDD @ RAID1 | 2TB HDD
Laptop: Thinkpad X220 4291-QF6

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2016

@Dracc: Japp det är ADSL.
I5 6600K, 16gb ram, GHX 760, 120Gb ssd, msi z170.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jönköping
Registrerad
Nov 2004

Du sitter inte med någon nedladdning/streaming igång i bakgrunden?
Du har installerat alla drivrutiner som behövs?

WS: MSI B350M Mortar | AMD Ryzen 7 1700 | PH-TC14PE | 32GB DDR4 3000MHz | 120GB Intel 530 | 2*500GB HDD | Asus R9 290X DCU2 4GB | 2*LG W2242PE
Router: Gigabyte GA-870-UD3 | AMD Phenom II x6 1055t @ 2600MHz, 1.25V | 12GB DDR3 | 2*250GB HDD @ RAID1 | 2TB HDD
Laptop: Thinkpad X220 4291-QF6

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrköping
Registrerad
Mar 2010

Installera Optifine, borde lösa grejerna.

Dator: ASUS P8Z68-V PRO - Intel i7-2600K @4.8GHz - Sapphire 390x Tri-X - EVGA SuperNova G3 650W - Corsair Force GT F120 120GB - Adata SP900 128GB - Seagate Barracuda 2TB - Corsair 800D - Corsair H100 - ASUS Xonar DGX. Kringutrustning: Corsair M65 Pro - Qpad MK-90 - Sennheiser 350 SE. ASUS MG279Q.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Filipstad
Registrerad
Mar 2004

Installerat senaste drivarna m.m ?

| 990FX | FX-8120 | Intel Pro 1500 + 2Tb | 16Gb XMP1866 | R9-280x |
| i5-3470 | 4x4Gb PC3-1600 | 6Tb | FreeNAS-9.10.2 |
| Yamaha HTR-4065 | Dynavoice Magic F-5 EX |
| iPhone 7 128Gb GagatBlack|

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Apr 2011

Testa att slå av view bobbing och höj max framerate.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2016

@PlexGear: Fortfarande samma.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2016

@Nevil: Japp!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2016

@Nevil: Yes

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2016
Skrivet av Dracc:

Du sitter inte med någon nedladdning/streaming igång i bakgrunden?
Du har installerat alla drivrutiner som behövs?

Inget är igång och ingen nedladdning är igång. Ligger på stadiga 120fps men när man börjar springa fort så hackar man bara fram.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Finland
Registrerad
Mar 2012
Skrivet av LoveAtles:

Inget är igång och ingen nedladdning är igång. Ligger på stadiga 120fps men när man börjar springa fort så hackar man bara fram.

Jag har haft samma problem och då hade jag ett GTX 670, 3570k och bra internet. Lyckades aldrig lösa problemet faktiskt... Men det måste ju vara något mjukvaru-relaterat för hårdvaran var det inget fel på. När man rör sig renderas nya block och det orsakar lagg.

Verkar som att jag fixat mig kvällens googling!

Define R4 Black | Asus P8Z77-V | Intel i5 3570K | Samsung 850 PRO 256GB
WD Caviar Black 500GB | Gigabyte GTX 980 ti | Corsair Vengeance LP 16GB
Newton R2 800w | Silent Wings 2 140mm | Silent Series R3 140mm | Windows 7

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2016

@Ecfor: Aa mina kvällar slutar inte haha!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2016

Terraria hackar när man springer

Det sjuka är nu att terraria är likadant....
När man ska gå framåt så kommer man typ inte framåt, bara står still och försöker gå framåt men ingeting händer....

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västerbotten
Registrerad
Aug 2009

Låter som ett nätverksrelaterat problem, "rubberbanding" är termen jag börjar tänka på. Finns inget som talar för att det skulle vara något problem med din dator. Testa några fler spel!

Kom ihåg att ''Citera" mig ifall ni vill ha svar

Intel i5-4460 | GTX 760 | MSI B85M G43 | Crucial Ballistix 8GB | Intel 335 SSD

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
0:0:0:0:0:0:7f00:1
Registrerad
Aug 2005

Det är inte så att du har ett Killer-nätverkskort i datorn?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2016

@willaim: Jag lirar ju bf4 på 120 fps med high settings, likaså BFH. Och där har jag inget problem, allt funkar fint dem spelen.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2016

@Kalasis: Inget jag är medveten om vad är det för något?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2016

@Kalasis: Inget jag är medveten om vad är det för något?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2016

https://www.youtube.com/watch?v=WpujES-CxXY

Precis så här är det i terraia och minecraft, googlat men hittar ingen lösning.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2016

Problemet är nu borta, köpte ett nytt tangenbord i veckan och jag behövde installera om drivrutinerna till det, så nu funkar det klockrent igen.