Permalänk
Medlem

Observera att TS (RaBlack) redigerat/stympat sitt första inlägg, vilket gjort tråden helt schizofren...

Hen verkar inte stå för vad hen säger, vilket förringar hens åsikter.

Visa signatur

“There will be people that are burdened by only having the capacity to see what has always been instead of what can be.
But don’t you let that burden you.”

Permalänk
Medlem
Skrivet av Mr.Borka:

Sluta bry dig om att folk bryr sig om att de anser att folk använder fel ord på fel plats.

Sluta bry dig om att jag bryr mig om att folk bryr sig om arr de anser att folk använder fel ord på fel plats. Vi kan fortsätta om du vill, men det känns som en ganska låg nivå, håller du inte med?

Det blir totalt kaos i tråden för att TS använder ordet "hen" helt i onödan istället för att hålla sig till ämnet. Visar vilken låg nivå det är på SweClockers numera när så många ska bli irriterade över användandet av ett visst ord.

Nedlåtande/otrevligt
Permalänk
Hedersmedlem

*Tråd låst*

Tråd låst då den saknar diskussionsvärde samt spårat ur bortom all räddning. Vill man diskutera ordet "hen" är man välkommen att skapa en tråd i ÖÄ.

Citat:

§1.1 Var trevlig och respektera andra.
§1.6 Meningslösa inlägg som inte för diskussionen framåt är förbjudna. Detta omfattar inlägg som utan vidare motivering uttrycker medhåll eller missnöje. Andra exempel är länkar utan beskrivning eller sammanhang samt inlägg som enbart innehåller citat. Memebilder och andra roliga bilder för nästan aldrig diskussionen framåt.
§3.4 Det är inte tillåtet att skapa trådar som saknar diskussionsvärde. Det inbegriper trådar där man ber någon att utföra en tjänst, svara på en enkätundersökning eller delta i ett evenemang.

/moderator

Visa signatur

Danskjävel så krattar som en skrivare...