Permalänk
Medlem

Nerladdning i Android

Hej,
jag har just flyttat en https-websida från en server till en annan. Det tog nästan ett dygn innan jag fick https-certifikatet i skick, och under den tiden fanns det så klart en rad problem med att använda sidan.

Dock kvarstår ett problem som jag inte riktigt greppar var jag skall söka/åtgärda. Alla kommer åt sidan och kan gå mellan de olika länkarna på sidan. Men ett fåtal android enheter vägrar ladda ner filer från sidan, men de allra flesta android enehter klarar av att ladda ner filerna. Men de enheter som inte klarar av det lägger till filen för nerladdning, och statusen är "påbörjar nedladdning", men det går aldrig vidare därifrån.

Det enda som jag kan tänka mig är att det någonstans blivit kvar i något cache då https-sertificatet inte var i skick för sidan. På en enhet som inte kan ladda ner filer provade jag tömma webläsarens cache utan framgång. Jag provade även ladda ner en annan webläsare, också det utan framste.

Enheten som jag testade var av märket Samsung, kollade inte upp modellen dess närmare då när jag hade den.

Nu är min fråga om någon har känner till problemet och kanske rent av har en lösning? Jag skulle kunna tänka mig att det kunde finnas nån form av download manager på enheten som har kvar något gammalt https-sertificat i cache och därför inte aldrig får nerladdningen att verkligen starta.

Permalänk

tror de kan va intressant att se vad det är för andriod version på telefonerna.

Permalänk
Medlem

Mina två enheter som båda fungerar är Samsung med Android 4.4 och lenovo med android 5.0. Skall försöka få reda på om det finns något samband mellan de få som det inte fungerar.. märke/modell och android version skall jag komma ihåg att ta notes på.