Sony Xperia Z Startar inte, RÖD LED.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Falkenberg
Registrerad
Okt 2012

Sony Xperia Z Startar inte, RÖD LED.

Hej!

Härom dagen så crashade min mobil efter att ett program inte svarade, hade runt 40% batteri. Efter det vägrar min mobil att starta. Har testat att resetta den med hjälp av Power + vol up, testade även Power + vol down.

När jag laddar mobilen EFTER jag har tryckt Power + Vol up i cirka 30sek så visar sig den röda ledden, som om att den laddar. Men det gör den inte. Eftersom den slutar lysa efter cirka 5 minuter. Jag hör även ingen vibration när jag försöker resetta den. Om jag vill få fram den röda leden igen så måste jag göra Power + Vol up igen.

Har ingen återställningsknapp vid SIM kortet heller så har ingen aning om hur jag ska fixa detta. Pls hjälp

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2015

Är nog fel på laddaren du använder. Hade ett liknade problem när jag hade en Z1

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Falkenberg
Registrerad
Okt 2012

@OlleRehn: Testat med andra laddare, samma sak.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2015

@Lindell1337: Testa en laddare med högre Ampere och låt laddaren sitta i ett tag , har alltid funkat för mig då mobilen börjat ladda efter cirka 30 min.

Asus Rog Strix Z370-H Gaming - Intel i7 8700K @ stock - Noctua NH-D15 - Asus GeForce GTX 1070 8GB Rog Strix DC3 OC - Corsair Vengeance LPX White 16GB (2x8GB) / 3000Mhz / - Evga Supernova G3 750W - Samsung 250gb 840 EVO - OCZ Vertex 460A 480GB - Samsung 500gb 850 EVO - Fractal Design Define S - AOC AGON AG271QG / 27" - Logitech G502 - Varmilo VA88M RGBK PBT White LED [MX Black]

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Falkenberg
Registrerad
Okt 2012

@Whiskey89: Nope, funka inte.