Köpråd: 55-60'' Sony/Samsung 9000kr

Permalänk
Medlem

Köpråd: 55-60'' Sony/Samsung 9000kr

Hej,

Jag tänkte köpa en ny TV och behöver åsikter på de apparater jag funderar på nu samt eventuella förslag på andra intressanta burkar.

Från dagens fynd tråden hittade jag: http://www.elgiganten.se/product/ljud-bild/tv/UE60J6275XXE/sa...

Sen vet jag att Sony brukar vara rätt vassa och hittade: https://www.netonnet.se/art/ljudbild/tv/55-60tum/sony-bravia-...

Min fråga är, vad hade ni valt i mina skor samt finns det några för och nackdelar med de båda?`

Jag lutar mot Samsungen därför att det känns som "mer tv för pengarna" men det kanske bara är den arbiträra prislappen som lurar mig. Jag tycker dock att tanken på 60'' är mer lockande än 55''.

Värt att notera är att jag sitter ungefär 3.5 meter ifrån tvn samt har en väldigt rät "viewing angle", sitter alltså nästan alltid direkt framför tvn.
Tvn kommer främst att användas till film och serier samt ett spel då och då (dock local/soff-spel så inget stort krav på responstid). Inget som helst behov eller intresse utav 3D, smartTV, AndroidTV etc då jag kör allt ifrån datorn.

Budget ligger på max 9000.

Har ni några andra förslag så är de självklart välkomna.

Tack på förhand!

Permalänk

Hej! Jag har denna Sony KDL55W805BBN, Vilket verkar i stort sätt samma TV som den sony TV:n du kollar på jag vet inte vad skillnaderna är men min kostade 9000kr på mellandagsrean för 1 år sedan ungefär.

Jag har aldrig varit så nöjd med en TV. Väldigt mjuka rörelser och bra färger. Sen har ju Sony dom bästa TV apparaterna för att spela på eftersom dom har låg responstid.

Jag tycker du ska gå på Sony i detta fallet.

Mvh Markus