Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2006

Ont i axlar/rygg vid ny stol

Så detta kanske låter heldumt men det får mig att fundera. jag köpte ny stol idag, fick en malmstolen 4000 för en tusenlapp, som ny från ett företag. Detta är alltså en riktig kontorstol som kostar 8000 ny. Jag provsatt den och den kändes bra men nu när jag använt den hemma så har jag lite ont i rygg/axlar. Malmstolen är smallare upptill än min förre stol och täcker inte riktigt mina axlar. Så är detta något jag kommer vänja mig vid eller kan det vara så att malmstolen inte är något för mig helt enkelt?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Fjugesta
Registrerad
Aug 2005

Det kan ju handla om att du använder andra muskler som du inte använt tidigare och det då blir bättre om ett tag.
MEN jag skulle nog inte tippa på det och mer tro på att det bara kommer bli värre o värre.

Du kan ju alltid prova med olika justeringar på det som går o justera det kan ju bli bättre.

Den ABSOLUT viktigaste delen i en dator är NÄTDELEN varför spara 200-300:- och ta en chans på att dina nya dator delar för x antal tusen ska hålla?????????
Den hemliga polisens anfader, Armand Jean du Plessis de Richelieu a.k.a. Cardinal-Duc de Richelieu, sa en gång så här om sitt arbete... "Ge mig sex rader skrivna av den hederligaste man som finns och jag ska hitta en förevändning i dem att hänga honom."

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2006

@grizzly666: Mjo är väl det man hoppas på men är rädd att det är som du säger att det bara kommer bli värre. Ja jag får väl använda den ett tag och se, i värsta fall kan jag sälja den med vinst och köpa något nytt

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009

Stolar bör provas ut och justeras in så de passar användaren, bättre stolar brukar gå att justera så de passar nästan alla, har du justerat den rätt ? och har du justerat skrivbordet när du bytte stol ?

Ryzen 5 2400G, Asus ROG STRIX B350-F Gaming, 500GB Samsung 970EVO NVMe M.2 och en väldig massa masslagring. Seasonic Focus+ Gold 650W, Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K
Främre ljudkanalerna återges via Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop, mätmikrofon och en Colorimeter.