Häng med när SpelClockers lirar Overwatch!

Permalänk
Geeks Gaming

Häng med när SpelClockers lirar Overwatch!

https://www.twitch.tv/swectv/v/64727091

Den öppna betan av Overwatch har landat! Ikväll ser vi vad spelet har att erbjuda och hur bra de olika karaktärerna fungerar ihop. Vill ni spela med oss är ni varmt välkomna in på SweClockers Teamspeak! Vi börjar som vanligt klockan 19:00 och sänder det hela på swec.tv.

#spelclockers #teamspeak #SwecTV #overwatch

Permalänk
Medlem

Bra när man inte orkar spela själv.

Visa signatur

Kan en del om trä
Ctrl-Shift-N

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av Igelkott:

Bra när man inte orkar spela själv.

Det är lika roligt som alla andra lagspel. Värdelöst att sitta och spela själv.

Permalänk
Medlem

Har spelat ca 5 timmar nu och kan direkt säga att det är inget för mig. Jag kan förstå att detta säkert tilltalar vissa, som gillar något som är lite långsammare med massor av feats och skills. Det finns redan fler team-baserade spel som är intressantare (ut 4, reflex, toxikk, m. fl. ). Med 5 vänner? Visst, runt 1 timma är det kul. Sen tröttnar jag. Spelet är inte dåligt, det känns bara inte så pass intressant i mina ögon. Grafiken är mysig, men är krävande trots lågupplösta texturer (då har jag på högsta möjliga inställningar). Jag förstår att detta inte ska vara något grafikmonster, det är blizzard vi pratar om. Deras spel brukar vara rätt snällt när det kommer till systemkrav, vilket är en bra egenskap. Men som sagt, jag vet inte om det är motorn i sig eller bara att spelet befinner sig i beta? Spelet fungerar felfritt på mitt system i signatur och det känns polerat.

Jag vet inte vad det är, men något känns oerhört off med mobiliteten. Det känns klumpigt att röra sig. Musen känns dock helt ok. Gott om pc-inställningar att pilla på, så inget fel där. Men själva spelet i sig, jag tror inte det kommer att leva länge, tyvärr (möjligtvis 1-2 år på sin höjd). Priset är alldeles för högt också (borde ligga på runt 200-250kr). För det priset kan jag motivera köp, men inte för 450-500kr. Visst, du kan köpa det digitalt på gmg, g2play eller g2a för några 100 riksdaler mindre än de flesta gemene butiker.

Ska in och spela x antal timmar till och se vart det leder

Visa signatur

Ryzen 7 5800x, lg 27gl850, rx 7800 xt

Permalänk
Geeks Gaming

@magma86: Köpte de för typ 300kr genom battlenet. Helt värt de.

Visa signatur

|Fractal Design Arc Svart|Fractal Design Tesla R2 650W 80+ Gold|MSI X470 GAMING PLUS|AMD Ryzen 5 5600X|Corsair Vengeance LPX DDR4 3200MHz 16GB|RTX 2070 Super|