Sennheiser Zero G4me slutar fungera.

Permalänk

Sennheiser Zero G4me slutar fungera.

Hej för inte så länge sedan köpte jag ett par Sennheiser Zero G4me och ibland så stängs av mikrofonen, enda jag kan göra för att det ska fungera är att starta om datorn. Någon som vet vad felet är?

Permalänk
Medlem

@billydawe: Vi behöver mer information. Se forumreglerna.

Permalänk

@beyondthemind: tror jag är blind men vad mer för information vill du ha?

Permalänk
Medlem

@billydawe: Vi behöver information så som vad du har för övrig relaterad kringutrustning, vad du själv har provat för att lösa problemet, om du har provat nya drivrutiner osv. Vi har ingen aning annars om hur vi ska kunna hjälpa dig.

Permalänk

Headsetet fungerar bra, ljud fungerar hela tiden men kompisar i samtalet säger att jag försvinner ibland och det händer kanske 1-3 ggr/dag. Det står att headsetet är inkopplat i ljudhanteraren men när jag pratar händer det inget. Har inget ljudkort headsetet är kopplat till moderkortet. Vet inte vad jag kan skriva mera.

Permalänk
Medlem

Vilket program använder du? Det är ingen slags automute? Typ att du lyfter upp micen och auto-mutar?

Permalänk

@rinosaur: när jag använder mikrofonen? Oftast skype. Jo man kan muta micen genom att dra upp den men det är inte det jag gör när det bara slutar fungera.

Permalänk
Medlem

Ett ljudkort har du men det är integrerat i ditt moderkort.

Som sagt, skriv gärna lite om vad du hittills har provat för att lösa det på egen hand.

Permalänk

@beyondthemind: har inte gjort speciellt mycket för att jag vet itne vad jag kan göra, jag installerade om Realtek-HD programmet. Inget annat för jag har ingen aning vad jag kan göra.

Permalänk
Medlem

Prova med en annan mikrofon och se om samma problem uppstår.

Permalänk

@Peterpawn: innan sennheiser hade jag ett par qpad och då fungerade det bra.

Permalänk
Medlem

@billydawe: Okej, kan vara värt att prova igen. Om det nu går fint med en annan mikrofon så kan du ju alltid prova sennheiser headsetet på en annan dator.