Permalänk

Högtalare/Ljudsystem

Tjenare!

Flyttar hemifrån snart och har inhandlat en ny tv. Till denna vill jag även ha lite ljud. Det är bara det att jag är totalt värdelös på allt som har med det att göra. Det jag söker är något som funkar fint till tv och till mobilen om man vill ansluta och köra spotify t ex.

Har kikat runt och alla recensioner säger olika tycker jag. Vill ha något där jag kan få förhöjt ljud. De ska inte var perfektion liksom men de ska ändå gå att höja och sänka och man ska märka skillnaden från det vanliga tv ljudet.

Har en budget på ca 3 tusen för detta, därav försvinner ju de lite bättre alternativen men med er expertis kanske jag kan komma över något halv bra eller ok. De får gärna vara i vitt. Gärna inte för stora högtalare ska bo i en etta

Har kikat lite på det här. Är det något att ha?
http://www.mediamarkt.se/sv/product/_onkyo-ls-3200-vit-127724...

eller det här?
http://www.mediamarkt.se/sv/product/_sony-ht-ct780-1275000.ht...

Hade varit jätte trevligt att få lite bra svar.

Tack på förhand!

Länk till tvn.

http://www.elgiganten.se/product/ljud-bild/tv/KDL55W755CBAE/s...

Permalänk
Medlem

Köp en "riktig" reciever och separata högtalare. Då är du inte inlåst i något system och kan bygga ut eftersom. Du får även riktiga grejer på en gång, ingen billig plastskit som ser väldesignat ut, men väger 0.5kg och låter skit.
NetonNet har kampanj på en billig Yamaha reciever: https://www.netonnet.se/art/ljudbild/hemmabio/receiver/yamaha...
Sen kan du antingen köpa några billigare 2.0 högtalare som får plats i bugeten eller helst leta begagnade. Sen när du har mer pengar kan du utöka med subwoffer, center och bakhögtalare högtalare.

Sen är ju ljud super individuellt. Vissa har nästan inga krav och vissa har väldiga krav. Sen vad för typ av ljud man gillar är ju väldigt svårt, det gäller att provlyssna och göra research.

Permalänk
Medlem

Håller med kosika. Köper du en vettig reciever kan du bygga ut eftersom. Köper du något känt märke kommer du klara dig långt. Sen finns det många bra högtalare för billig peng på blocket.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem