Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2016

Blue Yeti Shockmount

Osäker på om shockmounts har en bestämd storlek eller om den är flexibel. Har en Blue Yeti mikrofon, dvs en sån här och kollar på att köpa ett micstand med ett inbyggt shockmount. Har kollat på den här men jag vet inte om den passar och lyckas inte lista ut det baserat på beskrivningarna. Någon som har någon koll på hur det fungerar?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
127.0.0.1
Registrerad
Jul 2011

Jag har precis en sån micbom till yeti, den passar perfekt! Sätt gärna också fast kabeln längs med micbommen med buntband så är den inte i vägen för dig när du spelar

Gigabyte GA-Z77X-UP7 | i7 3770K 3.5 GHz | Crucial Ballistix Elite DDR3 1600 MHz 4x4 GB | Crucial M500 240GB SSD | Seagate Desktop 3TB 7200rpm 64MB | Corsair H80i | Gigabyte GTX 970 Windforce G1 Gaming 4GB SLI | BitFenix Ronin | Be-Quiet Dark Power Pro 10 750 W | Asus Xonar Essence STX
Inet Fraktfritt

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2016

Tack! Men vet du om shockmounten passar

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
\\Localhost
Registrerad
Mar 2006

om du kollar en bit ner på sidan står det vilka dimmensioner den passar på en av bilderna.

största problemet till det är just rattarna som kommer vara ivägen.

finns en anledning till att de utformat sitt eget mount till den troligen gör att just dessa är ivägen annars stämmer nog dimensionen ganska bra baserat på hur bred den ser ut att vara utan foten.

dock tycker jag de tar löjligt mycket betalt för ett garanterat passande shockmount till den...

900:- för 2 stålringar och en bit resårband typ...

sen tips om du vill ha hem den lite fort beställ från england istället då tar frakten bara typ nån vecka max istället för 1-2 månader som från de flesta säljare i kina/hong kong.

jag beställde min arm+ shockmount från denna killen
arm
http://www.ebay.com/itm/Pro-Broadcast-Microphone-Mic-Suspensi...
Shockmount
http://www.ebay.com/itm/Universal-Anti-Vibration-Shock-Mount-...
(finns även en variant med inbyggt popfilter
http://www.ebay.com/itm/Pro-Microphone-Shock-Mount-Microphone...

men som tidigare sagt. ingen garanti att Shockmountet kommer fungera med just blue yeti då det är snarare för analoga condensator mikrofoner som inte har dessa rattar på sidan.

möjligen kan du modda innerringen i detta univerasl shockmount och montera 2 metallbläck som sticker ut som du sedan skruvar fast micken i fästet för det medföljande bordsstativet (de 2 skruvarna på sidorna)

Asus Z97-A, I7 4790K @4.8GHz 1.29V, 24Gb ram, 2x GIGABYTE GTX 970 WindForce 3X OC @ 1511Mhz/7246Mhz.
[Lista] De bästa gratisprogrammen

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2016

Tack! Jag beställde micboomen du länkade och hittade ett liknande shockmount men på lång leveranstid för typ 30 spänn. Men tack för hjälpen!