Köpråd diskreta högtalare för ca 40m2

Permalänk
Medlem

Köpråd diskreta högtalare för ca 40m2

Tjena sweclockers!

Jag letar efter nya högtalare till ett rum på ca 40m2. Rummet har många och stora fönster, därför vill jag inte ha några stora högtalare, det finns helt enkelt inte väggyta. Helst skulle jag vilja ha ett större antal små högtalare och en eventuell subwoofer. Dessutom vill jag kunna spela upp musiken via bluetooth. Finns det några bra kit för detta? Helst skulle sonderna vara trådlösa så de går att montera i hörnen av rummet uppe mot taket utan en massa ful kabeldragning.

Sammanfattat är det jag söker typ ett 5.1 (inget måste!) med bluetooth och trådlösa sonder, sånär som på strömförsörjningen som jag tänkte att man kunde lösa genom att ta strömmen från de många lamputtagen som finns ovanför rummets fönster.

Jag hoppas att detta inte blev en för trasslig beskrivning av det jag söker.

Kan tilläggas att musikstilen som kommer spelas mest är jazz och rock, så någon superstark bas behövs inte även om det vore en bra bonus!

Budgeten är inte supernoga, men jag hoppades att det kunde finnas något bra system i prisklassen 5000kr. Ifall ni vet något ljudsystem som uppfyller mina ändamål men ligger i en annan prisklass uppskattas även dessa.

Mvh

Permalänk
Rekordmedlem

Det första jag kommer att tänka på är Mirage omni och nanosat men de är svåra att få tag på men Kef egg går att hitta ganska lätt.
http://www.kef.com/html/en/showroom/digital_music_solutions/x...
http://www.ljudochbild.se/test/hogtalare/kef-egg