Key chatter (dubbelklick), k70 RGB, andra exemplaret.. Hur vanligt är detta?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm, Hagsätra
Registrerad
Nov 2009

Key chatter (dubbelklick), k70 RGB, andra exemplaret.. Hur vanligt är detta?

Hej!

Jag har nu fått ytterligare ett exemplar med key chatter.. denna gång är det framförallt "A" som spökar..

Vet någon hur vanligt detta fenomen är?
Mindre vanligt på brown switches?

Vill inte reklamera ytterligare en gång och få problem igen..
Är så synd för tangentbordet är så fint annars

Tack för alla svar!

i5 760 @ 3.9GHz | SLI GTX 560 TI | Xonar STX | Intel 320 120GB | Corsair HX850 | NZXT Phantom | MSI Trinergy | H50 | 8GB Corsair 1.6GHz

Trädvy Permalänk
Corsair
Plats
Sverige
Registrerad
Okt 2012
Skrivet av Ludde551:

Hej!

Jag har nu fått ytterligare ett exemplar med key chatter.. denna gång är det framförallt "A" som spökar..

Vet någon hur vanligt detta fenomen är?
Mindre vanligt på brown switches?

Vill inte reklamera ytterligare en gång och få problem igen..
Är så synd för tangentbordet är så fint annars

Tack för alla svar!

Hej Ludde551,

Så ska det förstås inte vara, jag hjälper dig gärna att få tag på ett som ska fungera som det ska.

Med vänliga hälsningar,
Corsair Johan

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Dec 2006
Skrivet av Ludde551:

Hej!

Jag har nu fått ytterligare ett exemplar med key chatter.. denna gång är det framförallt "A" som spökar..

Vet någon hur vanligt detta fenomen är?
Mindre vanligt på brown switches?

Vill inte reklamera ytterligare en gång och få problem igen..
Är så synd för tangentbordet är så fint annars

Tack för alla svar!

Cherrys brytare är väldigt känsliga om det kommer fett i dessa, om man tar bort tangenten och har en väldigt liten droppe sprit på brytaren, montera tangenten, samt spamma tangenten några sekunder.

Har alltid löst problemet för mig, men borde väl inte förekomma på helt nytt tangentbord förstås...

För tillfället en sketen Acer gaming laptop

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Sep 2010
Skrivet av Corsair Johan:

Hej Ludde551,

Så ska det förstås inte vara, jag hjälper dig gärna att få tag på ett som ska fungera som det ska.

Med vänliga hälsningar,
Corsair Johan

Får han ett specialtestat av självaste corsair Johan

LOQUE Preorder | 8700k | Z370I | 2x8GB Corsair | 1080TI

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Borås
Registrerad
Nov 2006

Har själv ett K70 RGB ifrån Corsair, men har aldrig stött på det problemet.
Corsair har alltid levererat kvalité till mig genom åren.
Givetvis får man räkna med att man kan stöta på något fel då och då
Men själv har man som sagt haft turen att undvika detta.

Fick dock ett problem med mitt Obsidian 800D då jag köpt det, men super supporten hjälpe mig otroligt snabbt och skickade helt nya saker till mig. Direkt fram till dörren!
Wow säger jag då! Därav blir det Corsair på så mycket jag kan hitta iframtiden.
Senaste inköpet blev 32GB DDR4 stickor ifrån Corsair. 2800Mhz CL14 <3

Chassi: Corsair Obsidian 800D Moderkort: ASUS Z170 PRO GAMING
CPU: i7 6700K @ 4.7Ghz CPU kylare: Noctua NH-D15 Minne: Corsair Vengeance 32GB DDR4 2800Mhz CL14
GPU:
ASUS STRIX GTX 1080 DCUIII Nätagg: Corsair AX 860i OS disk: Samsung EVO 850 512GB SSD Lagringsdisk: WD 1TB & WD Green 2TB Tagentbord: Corsair Strafe RGB MX Silent Hörlurar: Logitech G633 Kylning: 5X Noctua NF-P12 120mm Skärm: Eizo Foris FS2333-BK Musmatta: SteelSeries Qck+ Mus: Corsair Sabre RGB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm, Hagsätra
Registrerad
Nov 2009

Tack för svar allesammans!

Jag har nu skickat in tangentbordet för reklamation igen.. Synd med key chatter på ett annars väldigt fint tangentbord.
Verkar dock inte enbart jag som drabbats, men "förhoppningsvis" så har jag haft maximal otur:
https://www.google.se/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&esp...

Skrivet av Corsair Johan:

Hej Ludde551,

Så ska det förstås inte vara, jag hjälper dig gärna att få tag på ett som ska fungera som det ska.

Med vänliga hälsningar,
Corsair Johan

Det får du gärna göra :P. Men förhopnningsvis så får jag igenom reklamationen och ett nytt välfungerande exemplar.

i5 760 @ 3.9GHz | SLI GTX 560 TI | Xonar STX | Intel 320 120GB | Corsair HX850 | NZXT Phantom | MSI Trinergy | H50 | 8GB Corsair 1.6GHz

Trädvy Permalänk
Corsair
Plats
Sverige
Registrerad
Okt 2012
Skrivet av Ludde551:

Tack för svar allesammans!

Jag har nu skickat in tangentbordet för reklamation igen.. Synd med key chatter på ett annars väldigt fint tangentbord.
Verkar dock inte enbart jag som drabbats, men "förhoppningsvis" så har jag haft maximal otur:
https://www.google.se/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&esp...

Det får du gärna göra :P. Men förhopnningsvis så får jag igenom reklamationen och ett nytt välfungerande exemplar.

Okej men hör av dig hur det går med reklamationen!

Med vänliga hälsningar,
Corsair Johan

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2004

Japp, mitt Razer Chroma får ibland för sig att spöka med en tangent, tror det är "D". Har faktiskt inte tänkt på att reklamera en sådan sak men kanske borde göra det. Dock händer det riktigt sällan, kanske en gång i månaden max.

Borde nog kört på ett Corsair nu när jag ser hur bra support som erbjuds Corsair Strafe Silent RGB hade inte vart fel idag.

[Intel 6700K @ 4500MHz]--[MSI Core Frozr L]--[MSI Z170 Gaming M5]--[Corsair 16GB 2666MHz DDR4]--[MSI 1080Ti Gaming X @ 2038/12006MHz]--[EVGA Supernova G2 850W]--[Fractal Design Define S]--[Windows 10 x64]--[Acer X34A @ 95Hz]--[Corsair Strafe RGB MX Silent]--[Mionix Naos 7000]--[HyperX Cloud II]

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Utomlands
Registrerad
Jan 2015

Har haft detta på 2st Razer Blackwidow. En av "original modellen" och en av 2014(?) modellen.
2014~ hände på space, g och d. Endast efter jag hade klickat på knappen. Razer skyllde på drivrutiner, men det hjälpte inte. Löste sig aldrig utan bytte till laptop tangentbordet som primärt istället.
Blå switchar för övrigt.
Hände ganska ofta, en gång per 2~3 rader skriven text.

Har jag uppgivit felaktig information? Rätta mig gärna, jag vet inte allt och kan ha fel.

Ha en bra dag (: !

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Trollhättan
Registrerad
Okt 2016

Kolla bara så att du inte gjorde samma misstag som jag och satte båda usb-kablarna på mitt K65 i USB3-portar, jäklar vad bordet levde sitt egna liv då ^^