Forumdelen sponsras av

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gnesta
Registrerad
Jul 2008

Skärmstativ för Ultrawide + mer?

Tjena!
Har börjar tröttna på att behöva tabba upp och ner mina spel när jag vill kolla till t.ex temperaturer samt att jag gärna har Netflix igång samtidigt som jag spelar så jag skulle vilja skaffa ett par skärmar till.

Sitter just nu på en 29" Ultrawide skärm och skille vilja ha 2st 22-24" "vanliga" skärmar på vardera sida. Jag vill även ha dessa 3 monterade på en och samma stativ för att spara lite plats och få skrivbordet att se lite trevligare ut.
Dock hittar jag inga stativ som klart säger att ultrawide + 2 standar skärmar stöds, någon här som kör med en liknande setup och kan rekommendera något?
Gör ingenting för min del om det blir så att jag måste ha dom 2 sidoskärmarna vridna 90 grader för att få plats med allting.

MVH!
Micke.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Helsingborg
Registrerad
Jul 2013

@TheYardbird: Tjena jag kör på 3st https://www.netonnet.se/art/ljudbild/tillbehor/vaggtakfasten/...
Lägger en bild på hur det blev https://gyazo.com/c3a33324a536132be2c5e9095f5a6f1a
Stödjer upp till 200x200 VESA så bör inte vara några problem

Ordförande för Helsingborg e-sport
Arbetar inom svensk e-sport så är det något så släng iväg ett pm!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gnesta
Registrerad
Jul 2008

@Cesar cato: Ser ju riktigt nice ut! Dock har jag inte möjlighet att ha väggfästen tyvärr :/ Hur tycker du att kvalitén är på dina fästen? Har aldrig använt något från Andersson personligen så jag vet inte riktigt vart dom hamnar rent kvalitétsmässigt. Jag antar att jag skulle kunna skaffa några av dessa: https://www.netonnet.se/art/ljudbild/tillbehor/vaggtakfasten/... Men mitt skrivbord är ganska så djupt och det står inte hur lång själva armen på det där stativet är. Har ju ingen större lust att behöva luta mig fram över hela skrivbordet så fort jag ska läsa något liksom

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gnesta
Registrerad
Jul 2008

Finns ju denna också: https://www.komplett.se/product/836092/datorutrustning/bildsk...

Den har rätt storlek på fästet, och den tål upp till 10kg, min ultrawide väger runt 7 eller så kanske. Men det står 13-27" på storleken, gör det något om skärmen är 2" för stor? Vet inte riktigt vad det skulle göra för skillnad tbh.