Köpa soundbar till tv ~3k

Permalänk
Medlem

Köpa soundbar till tv ~3k

Hej, känner att ljudet från tvn är lite väl tråkigt och polare har tipsat om att skaffa en soundbar, är inte intresserad av flera lösa högtalare därav den smarta lösningen med soundbar. Men nu till själva frågan, har kikat runt lite och tänker mig betala runt 3k om det inte är nått väldigt mycket bättre lite över 3k.
Har kikat på dessa soundbars men har som sagt absolut noll koll på ljud.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3094740

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3212402

Denna tv har jag ifall det spelar någon roll - http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=3059854

Kom gärna med tips, erfarenheter av dessa eller andra soundbars

Permalänk
Medlem

Samsungen ser bäst ut av dina två alternativ, dels så är den nyare och har fler funktioner men även en subwoofer vilket gör stor skillnad.

Permalänk
Medlem

Jag har en Sony w905 och köpte till den en Sony htct 780 som jag är väldigt nöjd med, fint att kunna styra soundbaren med tv fjärren. Av de alternativen du länkar hade jag valt samsungen, eftersom du har en Samsung tv borde de interagera bra, plus som ovan säger, woofer e fint. Har hört bra om yamaha soundbars med men den samsungen känns bättre än den yamaha du länka till. Kan tilllägga att jag tycker det är mycket bättre med soundbar, mer tyngd och fyllnad i ljudet, är ingen audiofil men kan inte gå tillbaks till enbart tvhögtalare nu.
Mvh

Permalänk
Medlem

Jag har precis införskaffat en Denon DHT-T110 som jag är otroligt nöjd med, bra djupbas och mycket mer tryck i ljudet än de inbyggda i TVn. Finns för 2,5k på hifiklubben, https://www.hifiklubben.se/streaming/bluetooth/denon-dht-t110...