Forumdelen sponsras av

Köpa bordsfäste till 2 skärmar, behöver tips!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2016

Köpa bordsfäste till 2 skärmar, behöver tips!

Som rubriken lyder, har tänkt köpa ett bordsstöd till mina 2 skärmar, har 2 såna: https://www.komplett.se/product/838080/datorutrustning/bildsk... men vet inte riktigt vilket.

Kollade på detta: https://www.komplett.se/product/836093/datorutrustning/bildsk... men är rädd för att det kanske är ostadigt? Har också ett billigt ikea skrivbord så vill helst inte att det spricker när man monterar fast det.

Någon som kan rekomendera ett stöd som är stabilt och inte allt för dyrt? (<800:-)

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Stockholm
Registrerad
Jun 2010

Det bordsfästet duger mer än väl. Och jag har använt liknande på mina ikea skrivbord under ett par år nu utan några problem.. Dra inte åt fästet för hårt bara då bordskivorna ofta är ganska tunna i "skalet"

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
göteborg
Registrerad
Jun 2011

kolla på net on net ! bra priser å många olika modeller

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Mar 2003

Jag har det bordfästet med 2 24-tummare monterade (på en ikea-skiva med desutom). Jag har inte lyckats få skärmen som är monterad horisontellt helt rak. Jag misstänker att det beror på att jag har en skärm i horisontellt läge och en i vertikalt (högkant). Jag har dessutom 2 olika skärmtyper vilket jag tror skapar en obalans i skärmfästet (då det med största sannolikhet väger olika mycket). En liten headsup bara, inte alls säkert att du drabbas av samma problematik då du kör på samma skärmar