Någon som har erfarenhet av M3D 3D Printer?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2016

Någon som har erfarenhet av M3D 3D Printer?

Hej alla,

Har varit länge i tankarna på att köpa en 3D printer till mig själv men har aldrig hittat något som var "prisvärt" om man säger så. Igår slösurfade jag på 3D skrivare och snubblade över den här hemsidan http://konsumenttest.se/teknik/3d-skrivare-test/ och deras vinnare gjorde mig lite intresserad.

Det som gör mig intresserad är att den skrivaren är rätt billig och verkar vara rätt kompakt, tror inte jag sett någon som är mindre, och den kommer färdigbyggd. Jag må gilla att mecka ihop egna projekt men jag avskyr idén med att sitta och försöka sätta ihop en skrivare från grunden, el+jag går inte ihop så att säga. Dessutom har jag knappt någon plats hemma för något större.

Nu till min fråga... Eftersom jag gärna meckar ihop egna delar till min kamerautrustning och andra mindre projekt skulle jag vilja kunna 3d printa små delar. Jag behöver att utskrifterna har någorlunda bra detalj eftersom det ofta måste vara på millimetern för att allting ska passa, kan varken ha för stora eller för små mått på det jag skriver ut. Exempel på saker jag skulle vilja skriva ut: http://www.thingiverse.com/thing:10123
http://www.premiumbeat.com/blog/film-gear-in-3d-print/

Någon som testat den här och kan ge en sjysst review? Jag är okej med att finjustera utskrifterna litegranna med en fil men skulle helst vilja att den skriver ut korrekt från början.

Tack!