EU backar angående tidsbegränsning för fri roaming

Permalänk
Medlem
Skrivet av Paddanx:

Tänk om... man kunde bli flera tusen år gammal. Snacka om att man kan bli rik bara genom att göra inget

Så vitt jag vet finns ingen åldersgräns på ett teoretiskt bankkonto. Dina ättlingar kan om du sparat en krona lösa ut enorma summor om du har ränta på insatt kapital. Att du själv skulle ha nytta av räntan på en krona är föga troligt. Men tänk om dina anfädrer satt in 100 sek bara när första fortfarande levande banken i sverige öppnades.

Visa signatur

2x Xeon E5-2699 v4, 256gb Quad Channel RAM, 2x nVIDIA 980ti
----
AMD Ryzen 5950X, 128gb Dual Channel RAM, 2x AMD 6900XT
----
Massiv amiga och 3dfx-samling.

Permalänk
Medlem
Skrivet av danedi:

@Johandea: Det stämmer inte heller, Ukraina har mer rural ekonomi och för att uppnå samma täckning som i sverige i procent måste de täcka en mycket större yta per capita trots att deras total innevånare per capita är högre med ca 20 per sqm. De flesta i sverige bor vid kusten och i vissa befolkningsbälten efter transportlederna medans ukraina är långt mindre urbaniserat. Så din poäng fallerar som en falsk jämförelsegrund ur eget grepp.

Du har helt rätt. Om man har som mål att en viss del, t.ex. hälften, av befolkningen ska ha tillgång till tjänsterna. Men i Sverige passerade vi det för länge sedan och idag aspirerar Telia, som är den operatör som satsar mest på bäst tillgång på landsbygden, att ALLA ska ha tillgång och då är befolkningstäthet det bästa måttet. Befolkningstäthet som för övrigt mäts i inv./km² i hela industrialiserade världen.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

@Johandea:
30-40% av sveriges totala yta (om vi nu inte ska prata om per capita) har ingen eller ringa täckning enligt telia själva.

Här finns en fin karta.

https://www.telia.se/privat/support/tackningskartor

Poängen är att Ukraina har bättre täckning i stort sett överallt än sverige och för en spottstyver i pris. Detta trots att de har ett pågående inbörderskrig.

länken försvann
Visa signatur

2x Xeon E5-2699 v4, 256gb Quad Channel RAM, 2x nVIDIA 980ti
----
AMD Ryzen 5950X, 128gb Dual Channel RAM, 2x AMD 6900XT
----
Massiv amiga och 3dfx-samling.