Förstärkt Wifi och IP-kamera, vad för grejer ska jag ha?

Permalänk
Medlem

Förstärkt Wifi och IP-kamera, vad för grejer ska jag ha?

Hej

Har ett dilemma som jag har varit inne på lite innan i lite olika trådar, men skit samma. Utgångsläge, 1 hus där jag har en Huawei B593 router/modem (den fungerar som en kombination om jag förstår det rätt). I huset har jag trådlöst Wifi genom den som fungerar tillfredsställande.

Sen finns där ett väldigt litet hus, tänk lekstuga format, dit jag vill ha Wifi för att driva en IP-kamera. Det lilla huset (lekstugan) ligger ca 50 meter från det stora huset.Kameran skall även fungera tillfredsställande när det är mörkt.

Frågan är? Vad behöver jag för grejer? Har läst som acesspunkter och så vidare men det är en djungel för mig det här vad jag ska ha för grejer. Jag har en IP-kamera idag en D-Link DCS-935L. Men om jag inte förstått acesspunkter fel vore inte det bästa valet kombinerat med en kamera där jag kan sätta in en nätverkskabel, vilket jag inte kan på min nuvarande. Vill ha grejer som fungerar men givetvis vill jag inte lägga flera tusen på grejerna. Så budget men bra grejer :). Sen gärna sådant som är lätt att installera:).

Permalänk
Rekordmedlem

En accesspunkt som tål utomhusbruk som du monterar så den har "fri sikt" mot kameran, APn ansluter du till Huaweien med nätverkskabel, Ubiquiti gör bra prylar och en sån här kan kanske passa >
https://www.dustinhome.se/product/5010517420/nanostation-loco...