Qpad QH-90 "gnisslar" ?

Permalänk
Medlem

Qpad QH-90 "gnisslar" ?

Hej Sweclockers!

Har länge besökt denna sida men aldrig blivit medlem. Jag köpte nyligen ett par QH-90 då jag läst bra saker om dessa lurar. Jag märkte dock direkt att kåporna gnisslar lite som en gammal dörr när man rör på dessa. Det är mest högersidan men det gnisslar på båda. Stör mig egentligen inte så mycket men tänker att det kanske blir värre med tiden? Har någon här erfarenhet av detta, hur löste ni det i så fall?

Permalänk
Medlem

Mina har låtit så hela tiden. Inget man märker av ALLS vid normalt bruk. Det är endast när man sitter och aktivt försöker få dom att gnissla.

Vet att jag märkte det när jag tog ut dom ur lådan första gången och börjar inspektera. Sen har jag helt glömt det till du nu påpekade det!

Permalänk
Medlem

Tack för svaret!

Jag skickade tillbaka lurarna men nu när du säger detta så kanske det var lite overkill att reklamera. Mina gnisslade dock kanske mer än dina då det hördes högt utan att man aktivt försökte få fram ljudet. Räckte med att bara plocka upp lurarna från bordet.

Permalänk
Medlem

Vissa lurar gör det "by design" eller bad design dvs. Behöver inte vara särskilt exemplar bara, finns vissa lurar som är kända för att gnissla så man måste undvika de modellerna ifall man är känsligt för sånt (många bryr sig inte så länge de inte gör det när man har på huvudet och använder normalt).