Pris för en hemsida med följande spcifikationer???

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2016

Pris för en hemsida med följande spcifikationer???

Tjenare sweclockers!

Jag och en polare hade tänkt fixa en hemsida till vårt startup företag och har redan fått flera olika offerter från webbyråer och frilansare och deras priser varierar otroligt mycket (75-190k). Därför hade vi tänkt kolla med några utav er som har erfarenhet inom webbdesign om vad ett rimligt pris skulle vara för en hemsida med följande specifikationer:

Inloggning till våra användare

Forum

12-15 sidor (URL:er)

Videospelare (som youtube fast privat och utan reklam), videon får inte kunnas nå av icke-medlemmar. Måste kunna användas av smartphone+ipad.

Interaktiva övningsfrågor (Frågor där man skriver in svar och får ett rätt/fel svar tillbaka av)

Hosta (vara värd till) 240 videor på ungefär 5 minuter per video (totaltid 1200 minuter)

Minimalistisk design och ett färgschema på enbart 2 eller 3 färger.

Måste kunna betala med Kreditkort + Paypal/Klarna på hemsidan.

Vi är otroligt tacksamma för svar som kan hjälpa oss att få lite mer förståelse kring webbdesign och priserna vi kan förvänta oss för en fullt funktionell hemsida som ser modern och fräsch ut.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sundsvall
Registrerad
Dec 2006

100 000kr kanske om ni ska anställa en webbyrå. Billigare om ni når ut till en frilansare istället för en webbyrå, men ni kan säkert hitta någon frilansare som kan göra det för ca 20-40k. Inga garantier på kvalitén om ni siktar billigt.

Det är mycket som måste betänkas här.
Jag är rätt så säker på att ni kan klara av detta själv om ni lär er WordPress, köper ett bra tema och fixar de verktyg ni behöver. Där finns bra plugin som förvandlar hemsidan till en interaktiv läromiljö. t.ex.
https://wordpress.org/plugins/coursepress/

Videos kan hostas privat via externa tjänster för att underlätta för servern.

Notera att det kan ta tid att lära sig och förstå WordPress om ni saknar erfarenhet. Det ni betalar en webbyrå för är erfarenheten, och den kommer inte billigt.

Canon 70D | 2x Dell Ultrasharp 24" | i7 3770k | 16B | GTX 780