min razer diamondback 2015 funkar ej [HJÄLP]

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2016

min razer diamondback 2015 funkar ej [HJÄLP]

Jag köpte den ca 30 min sen, kopplade in den, och så börjar den lysa och allt sånt. Men den funkar inte. Ganska hårt att dra ut kabeln. Startade om datorn, och så bytte jag USB kabel men inget verkar funka.

:D

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2013

Med "så bytte jag USB kabel" menar du att du provade musen i en annan USB port på datorn?
Jag skulle prova den i en annan dator, och fungerar den inte där så bara att lämna tillbaka och få en ny.

Fractal Design Define R4 -|- Asus Maximus VI Formula -|- Intel Core i7-4770K -|- Cooler Master V8 GTS -|- Corsair 16GB (2x8GB) Vengeance PRO -|- ASUS GeForce GTX 780 3GB DC2 -|- Fractal Design Newton R3, 800W 80+ Platinum -|- Samsung 840 EVO 120GB (OS) -|- Samsung 840 EVO 250GB (Spel/Program) -|- ca 6TB Mekaniska diskar För allt annat.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2016

@Edvin-89: Funkar nu helt plötsligt

:D

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Halmstad
Registrerad
Apr 2015

den måste väl installera drivrutiner som tar ett litet tag

CPU I7 5820k @ 4.63 GHz GPU Gigabyte G1 gaming 980 ti RAM 32 GB @3000MHz MOBO msi x99a sli plus SSD 2 TB SSD HDD 3 TB HDD PSU 850w Evga G2 CASE InWin S-frame black n' gold

Gratis frakt på Inet: http://www.inet.se/produkt/9990887/fraktfritt-sweclockers

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2013
Skrivet av Dragoned:

@Edvin-89: Funkar nu helt plötsligt

Skönt att du fick igång den
Vad var det för fel?

Fractal Design Define R4 -|- Asus Maximus VI Formula -|- Intel Core i7-4770K -|- Cooler Master V8 GTS -|- Corsair 16GB (2x8GB) Vengeance PRO -|- ASUS GeForce GTX 780 3GB DC2 -|- Fractal Design Newton R3, 800W 80+ Platinum -|- Samsung 840 EVO 120GB (OS) -|- Samsung 840 EVO 250GB (Spel/Program) -|- ca 6TB Mekaniska diskar För allt annat.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Sep 2011
Skrivet av Edvin-89:

Skönt att du fick igång den
Vad var det för fel?

Brist på tålamod troligen.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2016
Skrivet av Karma_3750:

Brist på tålamod troligen.

Jo precis det jag tänkte, folk somn startar konton innan dem ens provat att fixa det själv.

i7 7700k | ASUS GeForce GTX 1080 Strix | 16GB 3000MHz DDR4 | 2x Samsung 850 EVO 250GB | Corsair CX750M 750W

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2016

@JacobsDator: Det var det som hände, men ingenting kom upp.

:D

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2016
Skrivet av Karma_3750:

Brist på tålamod troligen.

Borde inte ta 30 minuter att ladda ned enkla drivrutiner för en datamus?
Testade med en annan mus och det tog ungefär 2 minuter..
Men ändå, problemet är löst.

Skickades från m.sweclockers.com

:D