Lan-party preferenser

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Okt 2012

Lan-party preferenser

Snubblade in på denna artikeln och har sedan dess funderat på vad folk föredrar när det kommer till storleken på LAN nuförtiden. Är några polare i en källare att föredra eller är det "Ju fler desto bättre" som gäller? Eller finns det någon sweetspot däremellan kanske?

Enligt mig känns det som att trenden går mot större och större, även hos mer lokala Lan, i takt med att fler och fler börjar spela mer seriöst.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Nov 2012

Jag har varit på både Dreamhack med ca. 10000 lanare och på mindre lokala lan med <100 lanare. Dreamhack är väldigt häftigt men jag kan tycka att det blir lite väl mycket. Många kommersiella intressenter och inte så mycket fokus på lanandet utan mer fokus på proffstävlingar. De mindre lanen är ganska mysiga och man lär känna många nya människor.
100-1000 känns optimalt dock eftersom man får lite av varje, turneringarna blir lagom stora så att prispotten är relativt stor samtidigt som alla kan delta.

Så jag är fett taggad på Hexis, någon mer som ska dit?

Wooaaaaaaah!!!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
\\Localhost
Registrerad
Mar 2006

jag och polarna brukar samlas runt jul och midsommar för att dricka öl och spela gammla godingar.

WC3, Dawn of war, Diablo, command n conquer, och brukar vara lagom med 5-10 pers max då man ändå inte kan spela fler utan att någon blir utanför.

Asus Z97-A, I7 4790K @4.8GHz 1.29V, 24Gb ram, 2x GIGABYTE GTX 970 WindForce 3X OC @ 1511Mhz/7246Mhz.
[Lista] De bästa gratisprogrammen