Nytt tangentbord med Macro alt. Lösa macro tangenter. Samt ny mus

Permalänk
Medlem

Nytt tangentbord med Macro alt. Lösa macro tangenter. Samt ny mus

Hej!

Jag har ett jobb där jag sitter och ritar väldigt mycket och har därför i princip alltid kört tangentbord med Macro.

Jag började med ett Logitech G510(s?) men det slet jag ut på ca 2 år. Då övergick jag till ett Corsair k95 med röda brytare och det har tjänat mig mycket väl.

NU ska jag byta jobb, och ska då alltså ha ett nytt tangentbord också. Det enda jag ser som negativt med Corsair tangentbordet är att jag inte tycker det är optimalt att skriva på. Jag föredrar lägre tangenter när jag ska skriva.

Så vad finns det för alternativ?

Jag har hittat att razor och Logitech har sina "gameboard". Är det någon som har erfarenhet av dessa?

Jag är i behov av ca 16 knappar och 3 st olika lägen på dessa så att jag kan ha totalt 48 olika macron. Det täcker alla de vanligaste kommandona och tangentbordskombinationerna jag använder när jag ritar.

Tar gärna emot tips på ny mus också, just nu kör ajg en G500s, men hade gärna haft en ännu lite större modell (tycker om att köra palmgrip). De krav jag har på mus är 3 knappar på sidan samt scrollhjul som man kan frikoppla. Det är även trevligt om man kan trycka scrollhjulet i sidled, dock är det inget krav.

Visa signatur

AMD Barton Xp 2400+ Mobile @ 2680 mhz!Sapphire Radeon 9800 pro @ orginal, TwinMos Winbond 2x256, 250 Gb WD S-ata, 120 gb Maxtor, Seagate 200 gb