Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av issue:

kort för att vara ute och resa, jag hade tidigare revolut men det gav mig inte så mycket då jag då reste väldigt sällan så jag sa upp det. nu har jag varit iväg inom EU tre gånger i år och åker till USA snart, kommer nog resa lite mer i framtiden än vad jag har gjort.

det jag vill åt är ett vettigt kort med vettiga utgifter för att handla utomlands. är det fortfarande revolut som gäller då?

Som kreditkort har jag idag refunder pay, men tycker inte att deras växlingsavgift är vettig (1.65%)

Jag orkade inte med revolut pga deras begränsningar för bankomatuttag om man inte betalar en massa för premium/metal-nivå, avgifter vid växling på helgen osv.
Kör Northmill istället på resor, kanske inte lika bra växlingskurs - visa brukar vara lite dyrare, men noll avgifter, begränsningar eller påslag. Mindre att tänka på = double plus good.

Visa signatur

Det kan aldrig bli fel med mekanisk destruktion

Permalänk
Skrivet av Dinkefing:

Varför använder folk kreditkort? Är det inte jobbigt om man missar betalningen i slutet av månaden och plösligt får över 20% ränta?

Mitt kommer på e-faktura varje månad. Inte svårare än att betala vilken räkning som helst.

Permalänk
Medlem

Hur står sig AMEX idag mot konkurenterna? Jag har just nu ett Green Card men söker ett allround-kort för shopping och resebonusar.

Permalänk
Medlem

Är bank Norwegian kreditkort fortfarande den bästa gratis kortet man kan ha med cashback? Eller finns det andra som jag missat?

Visa signatur

if young metro don't trust you