Permalänk

@Dreijer: Jag, mustaschen och glajjerna tackar ödmjukt!!!

Permalänk
Medlem
Skrivet av hansomkanflyga:

@Dreijer: Jag, mustaschen och glajjerna tackar ödmjukt!!!

Biccar = biceps.

Visa signatur

It’s more fun to compute.

Permalänk
Medlem

Tycker också den andra videon var betydligt bättre. Kommer definitivt forsätta titta framöver 👍

Visa signatur

NZXT H510 | MSI Z170A KRAIT | Intel i5 6600K @ 4.4 Ghz | Powercolor 5700XT Red Devil | HyperX 16GB DDR4 2133Mhz | EVGA Supernova G2 750W | Samsung 850 Pro 256GB | Samsung 860 EVO 500GB | Corsair H100i Platinum | LG 34GK950F

Permalänk
Medlem
Skrivet av videopac:

För att? Det låter häftigare? Man är för lat för att översätta?

Kort svar: Jag önskar vi människor hade varit smartare. Det är 2017 och antalet kommunikationsprotokoll bara ökar istället för minskar.

Permalänk
Skrivet av Dreijer:

Biccar = biceps.

Haha men fan vad dumt av mig 🙃😲 biceps curls for pretty 💪💪

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Skrivet av Jerban:

Tycker också den andra videon var betydligt bättre. Kommer definitivt forsätta titta framöver 👍

Uppskattar det verkligen tack 😀😀

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk

Här är senaste, mycket roligare produkt men en aning längre Review då det är en dator Hoppas ni uppskattar!
https://www.youtube.com/watch?v=DmyOkA43-b0

Permalänk

Idag gav jag mig in på första gaming musen som rubriken lyder, jag skulle vilja få lite tips på saker jag inte tog med/som jag bör ta med vid nästa unboxing av en liknande produkt (mus eller tangentbord) alla andra tips mottages tacksamt också, tack och hej!

Länk till videon
https://youtu.be/G3FE4C6vlOs

§3.3
Permalänk
Keeper of the Bamse

Du har jättemycket jumpcuts som man blir helt stressad av. Läser du från ett skript eller trevar du dig fram och sen redigerar för att få bort alla "um"?

Skriv ned ett manus eller stödpunkter så blir det inte så hoppigt

Visa signatur

i7 10770K, NH-D15. 16GB corsair. RTX 3080. 3TB nvme. Samsung G9. Fractal Torrent Compact. Corsair RM850.
Logitech G pro wireless mouse. Logitech TKL915 wireless. Logitech Pro X Wireless.
Macbook pro M1 (16GB, 512GB). HP Reverb G2.
www.bamseclockers.com

Permalänk

@hansomkanflyga:

För det första så vill jag säga att jag tycker att det är ett kul initiativ med lite svenska unboxing-videos. Det är klart att det kommer bli lite utmaningar i början, men du kommer bli allt mer van och det kommer bli mer avslappnat.

Jag kan hålla med föregående talare med att det får inte bli för många jumpcuts. Personligen är jag lite allergisk mot det efter att många använder det extremt ofta.

Några tips:
Var inte rädd för att göra omtagningar, det kan ta lite tid att få till en bra video ibland. Försök att klippa vid bra tillfällen så det inte känns som det blir avbrott mitt i, allt för ofta.

I videon som du länkar så använder du ordet "ganska" väldigt ofta. Ett överdrivet användande av det ordet riskerar att göra att tittaren upplever det som att du inte riktigt vet vad du pratar om, även om så inte är fallet. "Ganska" känns för mig lite mer negativt än positivt, om man utgår från att man är neutral från början. Nu menar jag inte att man helt bör undvika att använda ordet. Men det kan kanske vara bra att ha det i åtanke.

Utöver detta så tycker jag att du skall fortsätta göra videos och fortsätta att utvecklas. Lycka till!

Permalänk

@Printscreen: Det är sant det är mycket jumpcuts och ja jag skriver inget manus, ska nog börja göra det och se hur det blir, tack för din tid :)!

Permalänk

@Rutger Janåker: Jag hade inte ens tänkt på det med ganska hehe riktigt bra att du sade det så att jag nu la märke till det. När jag spelar in så pratar jag väldigt snabbt (gör jag typ alltid) och det gör att jag svamlar lite eller "äter upp ord". Ska som även föregående sa att testa skriva ner en manus och prata långsammare, jumpcutsen kommer då kännas bättre och även vara färre.. hoppas jag Tack för din dyrbara tid det uppskattas verkligen!