Assassin's Creed: The Ezio Collection

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2017

Assassin's Creed: The Ezio Collection

Hej! Jag och mina kompisar tycker att det är väldigt intressant med remasters eftersom att många remasters är bara helt onödiga t.ex. alla olika GTA remasters de har gjort. Men nu när tre av de bästa Assassin's Creed spelen har fått en remaster så måste jag göra den här. Jag vet att spelet släpptes i november förra året men jag ville vänta lite och se ifall Ubisoft uppdaterade spelet.

Okej, jag tycker att Ubisoft skulle kunna göra detta bättre eftersom att de var väldigt buggat i början och spelet är knappt en remaster. Det känns som om dom bara gjorde spelet ljusare vilket dom gjorde lite för ljust. Dom failade ganska hårt på många karaktärer som denna t.ex.

https://cdn3.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/7490131/AC...

Men annars är spelet helt okej, dom har fortfarande mycket att fixa (om dom någonsin gör det)

Jag tycker att om du aldrig har kört spelen köp dom direkt du kommer inte ångra dig en sekund eller om du bara är ett riktigt stort
Assassin's Creed fan vilket är den största anledningen till att jag skaffade det. Många tänker säkert att dom ska ge det en till chans men om ni inte gillade originalet så kommer ni inte gilla detta heller.

Men det var det om ni har frågor eller vill prata om assassin's creed skriv i kommentarerna för att jag kan aldrig få nog av Assassin's Creed

Bilder:
http://codebros.co.za/wp-content/uploads/2016/10/codebros-ass...
http://s2.n4g.com/news/1985121_0.png
https://i.ytimg.com/vi/LzelGb1H37A/hqdefault.jpg