Nintendo väntas sälja 20 miljoner Switch-enheter under första året

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jul 2008
Skrivet av ipac:

Candy Crush & Co genererar exakt 0 kronor på konsolmarknaden så den kopplingen är helt ologisk.

Samtidigt så tvångsinstallerade Microsoft Candy Crush i Windows 10 för vissa marknader (USA bland annat), så jag ser inte den kopplingen som ologisk.

Vi får ser vart priset hamnar för Scorpio i Sverige. Vissa verkar tro på $499 i USA vilket blir 4400 SEK. Lägg till moms på det, så hamnar vi på 5500. Med den nya miljöskatten, så höjs priset med 400 till. Då hamnar vi på 5900 SEK. Men då Scorpio marknadsförs som en premiummaskin, lär man inte välja "lockpriser" på 5990:-. Därav min gissning på 6290 SEK vid releasen.

Microsoft har fått storhetsvansinne den senaste tiden och tror att de är Apple. Se bara hur Windows Stores poppar upp i USA, hur Surface marknadsförs samt hur Windows 10 numera är "The Best Windows Yet".

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
The space-time continuum
Registrerad
Maj 2010
Skrivet av walkir:

Samtidigt så tvångsinstallerade Microsoft Candy Crush i Windows 10 för vissa marknader (USA bland annat), så jag ser inte den kopplingen som ologisk.

Vad menar du med "tvångsinstallerade"?

Tvångsinstalleras Notepad på Windows också?

Eller Harpan och MineSweeper?

Hur är det med MacOS, Android och iOS? Eller många Linuxdistar?

Är det "tvångsinstallerade" appar där också?

Svaret är väl att det i grundinstallationen av de flesta system medföljer ett urval av ett antal appar, och ibland så ingår även lite enklare spel ibland dessa (har du haft en gammal Nokiatelefon med Snake så förstår du vad jag menar).

macOS: MacBook Pro 15" [16/256GB], W10: Surface Pro [8/512GB], Surface Go [8/128GB], iOS: iPad Mini [128GB], iPhone 8 [64GB], W10M: hp X3 Elite [64GB], Misc: Apple Watch 4 LTE
The purpose of morality is to teach you, not to suffer and die, but to enjoy yourself and live. --Ayn Rand