Forumdelen sponsras av

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2008

Eko på allt ljud i HBO via AppleTV

Med risk för att detta är fel forum så ber jag nu om hjälp!

Sedan drygt en vecka upplever jag problem med eko på ljudet oavsett vad jag tittar på i HBO-appen. Dessutom fortsätter ljudet även efter att jag lämnar serien/filmen jag försöker se och jag är tvungen att ta mig ut ur HBO-appen för att det ska upphöra. Startar jag appen igen fortsätter ljudet spela utan att filmen/serien visas.

De första veckorna med HBO fungerade klockrent men nu går det inte längre använda tjänsten pga detta. Har sökt runt efter lösning men inte kunnat hitta någon så därför vänder jag mig nu till hjärntrusten på SWEC.

Jag tittar på HBO via AppleTV Gen4 (senaste firmware) ansluten med HDMI-kabel till en Sony Bravia KDL-55W805B. Inga uppdateringar av mjukvara är gjorda i samband med att problemen startade, problemet finns inte på Netflix/Viaplay/TV4-appen, har kollar hastighet på wifi via bredbandkollens app i AppleTV och denna ligger stabilt 96 upp och ner.

Har startat om både router (Netgear R8000 Nighthawk x6 AC 3200) och AppleTV utan långvarigt resultat. Ibland kan jag se ett avsnitt efter en reset av AppleTV innan problemet återkommer och fortfarande enbart i HBO-appen! Även testat andra HDMI-kablar och HDMI-ingångar med samma resultat.

Så har ni tips på vad som kan ligga bakom mina problem skulle jag verkligen uppskatta svar då jag tycker problemet borde finnas även i övriga appar om det varit hårdvarurelaterat!?

MVH//Henrik

Asus Sabertooth X58 - Xeon X5680 - 12GB DDR3 - ASUS GTX1060 6GB

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2011

Installera om HBO-appen på atv?

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2008
Skrivet av Blofeld:

Installera om HBO-appen på atv?

Skickades från m.sweclockers.com

Heh!? Hur ******* kunde jag missa det?? Ska testa! Tack för att du leder en idiot!

EDIT
Funkar än så länge!
Bara hoppas det håller i sig längre än vad en reset gjort tidigare....
Tack för hjälpen!

Asus Sabertooth X58 - Xeon X5680 - 12GB DDR3 - ASUS GTX1060 6GB