Phanteks lanserar reviderad utgåva av chassit Enthoo Pro M

Permalänk
Cyberman

Phanteks lanserar reviderad utgåva av chassit Enthoo Pro M

I samband med lanseringen av en ny serie fläktramar med RGB-belysning uppdaterar Phanteks datorlådan Enthoo Pro M i en ny specialutgåva.

Läs hela artikeln här

Permalänk
Medlem

Intressant chassi, gillar skarpt att det är vit på insidan Men inför kommande bygge får man hoppas att det kommer en mATX variant med!

Permalänk
Medlem

Har själv Phantek Enthoo pro och är sjukt nöjd med det. Bara det att hela chassit är skruvat öppnar upp för att göra om i lådan som själv vill ä.

Permalänk
Medlem

Ser riktigt läckert ut, precis som den första varianten. Kämpigt att det ska släppas så mycket trevliga chassin när man precis byggt ny dator...

Permalänk
Medlem

Ser riktigt bra ut! Har varit på jakt efter ett nytt chassi länge och detta är det jag har letat efter! Var påväg att köpa vanliga Enthoo Pro M TG men ville ha mer vitt, och detta är perfekt!

Permalänk
Medlem

Pust, det kommer många bra chassin nu. Svårt att välja men detta ser tex onekligen bättre ut än Meshify C, dock dyrare.

Permalänk
Medlem

Väntar fortfarande på ett mATX-chassi med knappt 30cm i djup... Behöver inte plats för annat än fläktar framför moderkortet! Visst tappar man stöd för vattenkylning eller massa hårddiskburar, men nästan alla chassin på marknaden verkar ha stöd för det, medans andelen som faktiskt utnyttjar utrymmet är omvänt proportionellt..