Permalänk

World Of Warcraft classic Guild .

Hej,

Som ni alla läst och hört, den fantastiska nyheten, att vi får chansen att göra om detta en gång till har fått mitt huvud att snurra oändligt. Jag har läst alla kommenterar överallt och diskuterat med väldigt många om detta. Jag köper att många kommer göra en "Nostalgi Trip" och ramla av pinnen efter level 20, samt att alla kids kommer slita av sig ansiktet, och det är jag helt okej med, men där finns en marknad för detta och siffror som visar att detta kommer slå hårt.

Det är också sant att Nostalgi tar dig bara så långt , men det finns också en väldigt stor skara människor där detta inte blir en Nostalgi trip. Detta handlar om en gemenskap, ett litet "företag" där 40 människor skall spela ihop och ha gemensamma mål. Detta handlar om en tid av världens bästa kapitel i mmorg världen som var den första, men även den bästa. Det finns flertalet forum trådar där ute där folk träffat vanilla och haft en PRECIS lika rolig resa som den första.

Alla saker betyder någonting, allt kräver engagemang och tar tid i wow classic , det är det många saknar hur konstigt det än låter . Det finns väldigt många människor likt som jag, som bara ser fram emot att springa till fots och träffa på människor igen, även om man sprang där för 10 år sedan sist. Detta kommer locka tillbaka precis den målgruppen du är själv i , eller många är. Föräldrar, barn , människor med karriär med mera, men det kan fortfarande bli ett digitalt paradis att smyga iväg till.

Jag har läst lika många kommentarer på nätet om folk som testat Vanilla servrar, där vi faktiskt på Amerikas största server, hade 1,3 miljoner spelare under 2016-2017 som tyckte detta var precis lika roligt som förr när dem hade hittat gemenskapen igen.

Jag själv har aldrig vågat gå in på en Vanilla server, för jag vill inte att upplevelsen skall vara som en vissen blomma. Springa runt i en helt tom värld som du minns tidigare som levande och fantastisk.

Jag vill att det ska vars precis så som Blizzard skulle kunna göra det om dem ställde sig bakom detta, miljoner människor i den där fantastika världen. Att få med gamla vänner, på den där resan och rensa allt kontent ihopa, och stannar blizzard där, ja då får det ett värdigt slut för mig iallafall.

Nu har vi en helt annan typ av utmaningar i raids, barn som skriker i bakgrunden, fruar som begär skilsmässa . Arbeten som man sitter och gäspar på. I en 40 man raid behöver man 20 standby folk.

Jag har lyft på lite stenar i min bekantskap och har lyckats få ihop hela 30 personer som är signade för en ny guild och en ny resa i wow classic.

Vi kommer att ha alla spelare, dem som inte raidar, dem som raidar 2 gånger i veckan, dem som spelar en timme om dagen till 10. Dem som inte spelar på 1 vecka för dem är på konferens, dem och spelar ALLTID. klassleaders, teamspeak servrar, DKP system, allt kommer där vara .

Vi kommer ha chill kvällar i zul gurub med ett glas vin och en chevré ost istället för jolt kola och choklad. Vi kommer också ha jävligt roligt och ha 5 man partys till allt ! vi kommer få förbereda en instans på ett helt annat sett med tanke på att medelåldern i wow kommer vara 30 igen

Vi vet antagligen heller inte vad vi gett oss in på, men vi kommer göra detta med hela hjärtat , och jag är helt övertygad om att det kommer bli roligt. Låter detta något som intressant så skriv till mig, så berättar jag mer rent praktiskt vad vi tänkt oss. var med och påverka !

Permalänk
Medlem
Skrivet av DanielHbg84:

Tänk på att det förmodligen dröjer ett par ÅR innan vi faktiskt får se någon "classic".
Blizzard vill inte släppa någon halvdan produkt, utan dem vill släppa något färdigt och perfekt.

Visa signatur

NZXT H510 Flow MSI B450 Tomahawk MAX
AMD Ryzen 5800X3D RX 7900XTX Kingston Fury 64GB

Permalänk
Medlem
Skrivet av Pamudas:

Tänk på att det förmodligen dröjer ett par ÅR innan vi faktiskt får se någon "classic".
Blizzard vill inte släppa någon halvdan produkt, utan dem vill släppa något färdigt och perfekt.

Skulle gissa inte tidigare än 2019-2020 i alla fall. Kanske under BfAs "torrhetsperiod".

Visa signatur

MB: Z390 Aorus Master | CPU: Intel Core i9 9900KS | CPU-Cooler: Corsair Hydro H150i PRO RGB Push/Pull | Mem: Corsair Vengeance RGB PRO 32GB 3200MHz 14-14-14-34 | GFX: Asus ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC 11GB | PSU: Corsair RM1000i | SSD 1: Samsung 980 Pro 2TB NVMe | SSD 2: Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Sound Card: Creative Sound BlasterX AE-5 | Case: FD Define R6 TG | OS: Win 11 Pro | Peripherals: Asus ROG Swift PG279Q | Dell U2719D | Corsair K100 RGB OPX | Corsair Scimitar Wireless | Corsair Gaming MM700 RGB Extended 3XL | Kingston HyperX Cloud Alpha S Blackout | ModMic Wireless | Logitech Z623 | DXRacer Drifting | unRAID Server: 38TB

Permalänk
Medlem
Citat:

I know you're not ready to talk about the release date here. It sounds like you're at the very early stages of development here and as you've mentioned, you're still in the hiring process. But are we talking about months of development before this goes live, or years?

J. Allen Brack: This is a massive effort. This is a very, very significant effort. I would not expect it to be soon. We actually don't know when we're going to release it. I know that's a generic answer that we give for all of our Blizzard titles, but with this one, we don't actually know how long it will take.

But do you suspect we're talking about months here, or years?

J. Allen Brack: This is a massive effort.

från en av intervjuerna med blizzard.

Visa signatur

**ASUS GL502VS (i7-7700HQ, GTX 1070, 16 GB ram, 512 GB M2, 120hz G-sync)**

Permalänk

Absolut det kan ta tid, finns många spekulationer ute om detta. Där finns också information att dem har redan haft ett team som jobbat på detta ett tag, dem har en fungerande vanilla wow miljö nu. Det finns ju vissa regler inom marknadsföring av spel, där man inte annonserar något man inte har färdigt 4-5 månader innan, då blir hypen för hög för att sen hinna avta, men Blizzard är Blizzard eller ja activison, och dem följer ju inte "normala" regler. Problemet här är ju att dem måste lyssna på alla fansen och hitta den perfekta versionen, som träffar mest folk i hjärtat av Vanilla. Samt att dem måste koda om hela programmeringen från ett gammalt språk till ett nytt, typ finska till japanska, och integrera detta i Bnet launchern.

Jag tror inte heller vi ser något innan tidigast vintern 2018 och allt före är optimistiskt tänkande absolut , men det krävs en del förberedelse för en sån här insats av mig själv iallafall i den fasen jag är i mitt liv just nu ,men ska bli förbannat kul att starta ett litet community i förtid med en registreringsbar site för guilden etc, så man bara känner av intresset får rätt classes folk kan tänkas spela för dungeons, och försöker hitta lite likasinnande, som kan hjälpas åt att sprida informationen som kommer ut och lite tankar om hur en "vuxen" guild från 22 år till 45 år skall se ut och fungera. Vi är som sagt ca 30 personer som skall börja registrera oss på sidan och snacka samman och bilda en gemenskap i denna väntan. Så hör gärna av er om det finns ett intresse för något sånt här, poängen med tråden , inte att diskutera spelets release i sig, eller något annat.

Permalänk
Medlem

Svampjävel-trollbane reporting for duty! slutade spela för drygt en månad sedan. Blizzcon kommer, discord exploderar *vanilla servers* vi är en 7-8personer som kan ansluta oss. dom vill dock spela horde, jag alliance. nu sitter jag här varje dag innan jobbet och fnittrar och bara väntar.

Visa signatur

ASUS Strix Z270H i7700k 5.0ghz custom loop
Corsair Vengeance LPX Black 32GB 3200mhz
ASUS GeForce RTX 2080 8GB DUAL

Permalänk
Medlem

Jag vill vara med!
Blir det alltså en svensktalande guild?

Permalänk
Medlem

Kommer ni köra horde eller alliance?

Visa signatur

9900K - GTX 1080 ti - 64 GB - 3xXB270HU - 1xU2717DA
Yamaha HS7 - HD600 - Focusrite Clarett 8Pre - Akai MPK261 - AT2050
2x Auralex Project 2™ Roominator Kit - Multibrackets Gas Lift Quad
www.soundcloud.com/frozen_orb
www.facebook.com/FrozenOrbMusic

Permalänk

OM jag ska börja spela WoW - Classics, är jag sugen på att gå med!

Permalänk
Medlem

Sedan är jag fortfarande skeptisk till att det blir vanilla utan snarare något mellanting som förmodligen inte tilltalar de som vill spela vanilla.

Känslan till detta är att de inte gått ut med någon information utan bara en "sneak peak", för att höja någon form av hype utan någon form av substans...

Så jag väntar nog tills spelet släpps innan jag kan tänka mig att spela det och ens hoppa in i en guild

Blizzard är ju bilzzard, skämt och sido hoppas att jag har fel.

Permalänk
Medlem
Skrivet av DanielHbg84:

Låter onekligen väldigt intressant.

Skrivet av D1976:

från en av intervjuerna med blizzard.

Man undrar ju vad som är "massive effort". De behöver ju inte skapa något då allting redan finns klart. Det enda svåra jag kan tänka mig är att anpassa innehållet efter dagens standard tex köra på dagens grafik & ljud men behålla spelparametrar från dåtiden. Sen hur klasserna ska vara balanserade osv.

Hm, kanske är svårare än man tror. Samtidigt hade de inte gjort det om de inte sett en potentiell vinst i det. Mao borde inte utvecklingstiden vara flera år (vilket låter dyrt) bara för att se en drös spelare lira i två-tre månader.

Visa signatur

Stationär: AMD Ryzen 7 7800X3D | ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI | G.Skill 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 Neo RGB | Gigabyte 4090 Gaming OC | BeQuiet! Dark Rock 4 Pro | Samsung 980 Pro 1TB M.2 & Intel 660P 1TB M.2 | Corsair RM850x v2 White Series | Phanteks P500A D-RGB | Acer X34GS | Corsair Strafe RGB MX Silent | Razer Deathadder v.2 | Logitech PRO X 7.1
Laptop: AMD Ryzen 7 6800HS | 16GB 4800MHz DDR5 | RTX 3060 140W | 15,6" 144Hz FHD IPS 16:9

Permalänk
Medlem

Hej!

Jag är ännu inte helt bestämd över om jag ska spela, men visst är man lite sugen på en nostalgi-tripp om inte annat.

När jag spelade WoW aktivt under vanilla kom mitt guild "bara" till Twins i AQ40 - så det vore kul och se om man kommer längre än så.

Hör gärna av dig till mig om guilden blir av

/Fredric aka Lasarus

Permalänk
Medlem

Jag som gav upp på WoW när allt blev förenklat och påskyndat. När målet blev poängen, istället för resan.

Gör de nu Vanilla-servers bra, så hakar jag på er!

Nuuno - Runetotem

Permalänk
Medlem
Skrivet av DanielHbg84:

Detta handlar om en tid av världens bästa kapitel i mmorg världen som var den första, men även den bästa.

Inte för att veta petig, gillar din hyllnings tråd, men mmorpg fanns innan wow Tex Starwars Galaxies, Everquest m.m
Vissa räknar ju även spel som Runescape och Tibia.

Visa signatur

*Citera för svar*
Work smart, not hard.

Permalänk
Medlem

blir det riktiga classic servrar och inte ett mellanting så är jag helt klart på!

Visa signatur

Citera om du vill ha svar :)

Permalänk
Skrivet av Purrfected:

Inte för att veta petig, gillar din hyllnings tråd, men mmorpg fanns innan wow Tex Starwars Galaxies, Everquest m.m
Vissa räknar ju även spel som Runescape och Tibia.

Jag förstår, jag uttryckte mig fel, det jag menade var att Wow var det första mmorpg för väldigt många personer point taken.

Det är en del som skriver nu så jag citerar inte alla utan skriver ner era frågor här, och svarar

Virtoz: låter riktigt gott med folk ! alla är sugna på detta får givetvis haka på, spelar ingen roll ålder eller skill, det som spelar roll är att dem flesta är "vuxna" om man nu kan säga det, när vi pratar om vad vi drar ihop haha, men med det menar jag att är det någon Douche med , eller nån som har tråkig attityd så ryker dem direkt.

Candybag : Horde eller Alliance? den hemsidan vi sitter och håller på med som snart är klar, där kommer ni logga in med ert Bnet konto, för att sen välja i olika drop down menyer, vilken klass ni vill köra, specc på tank och healing chars ( DPS tank eller healing etc ) sen kommer ni ävel ha en drop down meny vid Factions där väljer ni vad ni föredrar. Samt ni kommer få välja PVP enablade servrar eller ej.
På det sättet kommer vi att se om vi har typ 40 mages, och några kanske är villiga att byta så det kan flyta på när det väl drar igång etc. Vi kommer även se allas Bnet id och # taggar, så vi kan lägga till varandra helt enkelt. Jag tittar på möjligheten att göra en Grupp konversation på Bnet , som alla bjuds in i.

Den % som det är som vinner, blir det den faction vi kör helt enkelt, även om det är 49% mot 51% , majoriteten segrar.

klisk: absolut, svensktalande, vi behöver inte svåra till det mer än vad det är vi har andra problem nu haha, som jobb och inbitna familje liv med mera. Vi är just nu ca 30 st från runt Skåne området, som skall signa så fort sidan kommer upp.

GonAce, läser du bracks intervjuer, så kommer det röras minimalt, förhoppningsvis för min del hoppas jag på uppsnyggade animeringar och grafik, och buggfixar inget annat. Han säger :

J allen Brack : "The goal is to recreate that exact experience, for better or for worse. "

vexxan: När jag kommer ut med URL här där du kan signa, så får du själv gå in om det är intressant, kommer ha en liten nyhetsfeed där med vad folk hittat kring nätet, om uppdateringar på ärendet. Så ser du om du tacklat av innan det kommit saker som förändrar ditt engagemang, innan launch

Borderlander: Word brother, det vi alla saknar.

Pelle: välkommen att signa när sidan kommer upp, så håller vi tummarna !

Permalänk
Medlem

Jag undrar hur det ska gå till - hur ska man balansera klasserna? Vad ska man behålla från den tiden och vad ska man ta med från nuet?

Som druid har man blivit bortskämd med att faktiskt ha ett syfte, i vanilla sprang jag nog mest omkring och inte riktigt visste vad jag skulle vara bra till.

Jag vill ju ha den där känslan man hade då, 2005-2006, omsorgsfullt gjort för att bevara känslan, men samtidigt vill jag ju att vissa av de förbättringar som har gjorts ska följa med.

EDIT: OK, for better or for worse. Tror jag anar vad det innebär.

Visa signatur

AMD Ryzen 7 5700X, ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero, 32GB Corsair Vengeance LP 3200MHz, Gigabyte Radeon RX 5600 XT, Fractal Design Define C, Sesonic FOCUS PX 650W.

Permalänk
Medlem

@saturday_sun: De kommer garanterat att jobba på balans även om det är "true" vanilla. Allt annat är ju poänglöst. Eller så kommer vi bara se warrior tanks

Permalänk
Medlem

tror ni verkligen det är år/flera år bort? varför skulle dom då announca det nu och få 1miljard otåliga gamers spammande på forumen etc? hypen lär ju hinna dö om det tar så länge, bara en liten tanke

Visa signatur

Citera om du vill ha svar :)

Permalänk
Medlem
Skrivet av Pelle:

tror ni verkligen det är år/flera år bort? varför skulle dom då announca det nu och få 1miljard otåliga gamers spammande på forumen etc? hypen lär ju hinna dö om det tar så länge, bara en liten tanke

Allt dem sagt är att dem ska jobba på ett classic.
Bara för att dem har en fungerande vanilla-version som de själva kan spela på, betyder inte att dem har utvecklat en ny klient med vanilla. Det kan mycket väl vara den äldre 1.XX versionen som "alla" andra spelar på - för att ha någon referens att arbeta emot. Det är liksom inte så att alla utvecklare i WoW just nu är dem som arbetat med Vanilla.

Det jag tror vi kommer få se i Vanilla är en mängd olika "QoL" - Quality of Life improvements, t.ex. mount-tab, achievements, inte går av sin mount så fort man nuddar en vattenpöl, battle.net implementation (friendslist), bättre guild-management o.s.v.
Det jag tror vi INTE kommer få se i Vanilla är t.ex. Looking for Group o.s.v. Utan vi kommer helt klart få ha kvar det som gjorde Vanilla och de andra tidigare expansionerna så bra - Det sociala. Idag klickar man på en knapp i t.ex. "LFG" och hamnar automatiskt i en grupp. Man behöver inte säga ett ord.

Visa signatur

NZXT H510 Flow MSI B450 Tomahawk MAX
AMD Ryzen 5800X3D RX 7900XTX Kingston Fury 64GB

Permalänk
Lego Master

Om det blir något, så blir det även intressant med något sånt här guild!
Fråga: Discord?

Visa signatur

* Vänsterhänt högerskytt med tummen mitt i handen.
* A franchises worst enemies are its biggest fans.
* 🖥️ i5 12600K | Z690 | 32GB | RTX 3070 | Define R6 | 48" 4K OLED | Win11 | 💻 Surface Go 3
* ⌨️ G915 Tactile | ⌨️ G13 | 🖱️ G502 X | 🎧 Pro X | 🎙️ QuadCast | 📹 EOS 550D | 🕹️ X52 Pro | 🎮 Xbox Elite 2
* 📱 Galaxy Fold4 | 🎧 Galaxy Buds Pro | ⌚ Galaxy Watch5 Pro | 📺 65" LG OLED | 🎞️ Nvidia Shield

Permalänk
Medlem
Skrivet av Pelle:

tror ni verkligen det är år/flera år bort? varför skulle dom då announca det nu och få 1miljard otåliga gamers spammande på forumen etc? hypen lär ju hinna dö om det tar så länge, bara en liten tanke

Grejen med Classic är att det inte är en "hype" - det är helt enkelt 80-talisterna som vill hem igen.

Visa signatur

AMD Ryzen 7 5700X, ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero, 32GB Corsair Vengeance LP 3200MHz, Gigabyte Radeon RX 5600 XT, Fractal Design Define C, Sesonic FOCUS PX 650W.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Shudnawz:

Om det blir något, så blir det även intressant med något sånt här guild!
Fråga: Discord?

Discord? Ventrilo om det ska vara vanilla!

Visa signatur

AMD Ryzen 7 5700X, ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero, 32GB Corsair Vengeance LP 3200MHz, Gigabyte Radeon RX 5600 XT, Fractal Design Define C, Sesonic FOCUS PX 650W.

Permalänk
Medlem

Det hade varit såååå kul! Men tyvärr, jag har inte tid med 8 timmars raider i MC längre. Jag får vara tacksam att jag fick vara med på tiden då det begav sig. Var med och tog Nefarian som andra guilden på Ravencrest servern

Visa signatur

Chassie Louqe Ghost S1 MKIII Limestone, Moderkort Gigabyte B550I AORUS PRO AX, RAM minnen G.SKill Trident Z Neo RGB 32GB, CPU AMD Ryzen 7 5800X, KylareNoctua Ghost S1 Edition, GPU Powercolor Radeon RX 6800 16GB, Systemdisk Samsung 970 EVO Plus series 500GB M.2, Sel/programdisk SSD 2x Samsung 850 EVO 120/500 GB, PSU Corsair sf750w, Skärm Samsung c32hg70 144hz,Mus Logitech g603 wireless gamingmouse, Tangentbord Logitech g613 wireless gaming keyboard

Permalänk
Medlem

Skriv upp mig på detta!

Som många antyder, det dröjer nog innan servern lanseras och vid det laget har jag nog glömt bort det här inlägget, men det är ett fullt sobert inlägg så skicka ett PM när det närmar sig så står jag där i Elwynn och skriver på din Guildcharter. För vi snackar Alliance va?

// Mvh Peter (gift, 2 mindre barn och hela faderullan men tar tacksamt emot en verklighetsflykt... ibland... när tid ges... I wish.)

Visa signatur

Gaming: Win 10 64-bit | FD Define S | MSI B450M PRO-VDH MAX | Corsair 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL15 Vengeance | AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz 36MB | MSI GeForce RTX 2060 SUPER 8GB ARMOR OC | Corsair CX 600M 80+ Bronze Modulär | ASUS VG248QE |
Server Win 10 64-bit | FD Define R4 | ASRock Z77 Pro4 | Intel Core i7 3770K + Noctua NH-C12P SE14 | Corsair 8GB (1x8192MB) CL10 1600MHz VENGEANCE + 4GB okänt märke |

Permalänk
Medlem
Skrivet av saturday_sun:

Grejen med Classic är att det inte är en "hype" - det är helt enkelt 80-talisterna som vill hem igen.

Absolut det är jag med på men trycket är ju out of this world just nu, alla pratar om det

Visa signatur

Citera om du vill ha svar :)

Permalänk
Medlem
Skrivet av Pelle:

Absolut det är jag med på men trycket är ju out of this world just nu, alla pratar om det

Jo jag vet

Visa signatur

AMD Ryzen 7 5700X, ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero, 32GB Corsair Vengeance LP 3200MHz, Gigabyte Radeon RX 5600 XT, Fractal Design Define C, Sesonic FOCUS PX 650W.

Permalänk
Medlem
Skrivet av KingCobra:

Det hade varit såååå kul! Men tyvärr, jag har inte tid med 8 timmars raider i MC längre. Jag får vara tacksam att jag fick vara med på tiden då det begav sig. Var med och tog Nefarian som andra guilden på Ravencrest servern

Minns när vår guild tog "Raggy" första gången, efter veckor av slit och mycket ångest. Alla bara skrek som galningar i flera minuter. Härligt spelminne.

Visa signatur

AMD Ryzen 7 5700X, ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero, 32GB Corsair Vengeance LP 3200MHz, Gigabyte Radeon RX 5600 XT, Fractal Design Define C, Sesonic FOCUS PX 650W.

Permalänk

Det är ju som många säger, många har inte tid till den investeringen av tid man la på detta innan, och det är det ingen som kommer kräva heller.

Även jag har svårt att sitta 8 timmar i Molten Core, det är typ omöjligt, 2 gånger om året , men man behöver ju inte sätta ribban där .

Jag tänkte mig typ 4-6 timmars Raider en Helg, när ungarna sover 19-01 har jag inga problem med, en dag i veckan. Vi behöver inte cleara MC på en dag, utan på 3 dagar, och man är med så mycket man vill/kan.

Sen kanske man inte behöver gå efter T3 sikte på hela sin char, kanske räcker att levla ihop , blåsa av ett par timmar i veckan och fly verkligheten och få koppla av lite med roliga folk.

Jag kommer säkerligen själv inte ens kunna raida ibland på 2 veckor, men sen kanske jag har tid med 4 timmar i Zul Gurub en Fredag/lördag eller mitt i veckan, kommer bli lika roligt det.

Alla kör ju efter dem förutsättningarna man har, bara för man var en liten tonåring med noll ansvar och noll sysslor när man spela sist, behöver man ju inte återskapa att ha lika mycket tid, det kommer ju bli mer känsla i sakerna då med, för alla kommer ju slåss mot klockan då medelåldern på wow höjs avsevärt

Sen har vi ju tex, min 10 år yngre bror, som är 23 . Han och hans gäng kommer ju dundra till 60 innan man själv hinner låsa upp ett par flightpaths, . Han och hans vänner motsvarar ca 15 personer av skaran, och det kommer säkert fler där som är strax efter 20 som är sjukt taggade med. Dem kommer säkert dra igång lite raider med högre tempo . Eftersom det kommer finnas ett raid voting system på sidan med, som vi bygger. Så kommer bästa raid tider för just DIG finnas , så du kan vara med och påverka.

Epics will be Epics

Permalänk
Medlem

Detta låter skitkul! Jag hoppar gärna med när det beger sig! Glömmer aldrig känslan när man startade sin första karaktär i vanilla (dwarf hunter). Alla möjligheter och outforskade områden som låg framför en. Vilka tider

Visa signatur

| FD Arc | ASrock P67 Extreme4 | Corsair HX850W |
| ASUS GTX1070 STRIX | i7 2600k@4.5 |
| 16GB Corsair Vengeance 1600 LP | Samsung 850 500gb | H80 |
Oh, by the way... I'M BATMAN!