Huawei Phone Clone - gammal data till ny telefon

Trädvy Permalänk
Huawei
Plats
Sweden
Registrerad
Okt 2016

Huawei Phone Clone - gammal data till ny telefon

Så överför du data från en gammal telefon till en ny med phone clone appen.

Steg 1: Ladda ner appen
Ladda ner appen Phone Clone till både din gamla och nya mobil. Appen finns tillgänglig i Google Play store.

Steg 2: Ange i appen vilken mobil som är ny
Installera appen på båda telefoner. På den nya mobilen väljer du ”New phone (receive)” och på den gamla ”Old phone (send)”.

Steg 3: Anslut
På den gamla telefonen väljer du namnet på den enhet som data ska kopieras till. Appen som installerats på den nya telefonen ändrar den till en WiFi-hotspot, som ansluter till den gamla telefonen. Allt du behöver göra är att skriva in lösenordet till din gamla telefon som visas på din nya telefon.

Steg 4: Ange vad du vill överföra
Välj nu alla objekt som ska flyttas från den gamla telefonen till den nya. Dokument, foton, musik och video, SMS- och MMS-meddelanden samt utgående, inkommande och missade samtal kan överföras. Och självklart också alla appar!

Steg 5: Skicka
Klicka på ”skicka” och vänta en stund tills all data är överförd.

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Sverige
Registrerad
Dec 2005

Väldigt bra initiativ som fungerar.

Dock tycker jag att ni bör aktivera "Cloud"-lagringen för Sverige. Som det är nu kan man aktivera tjänsten (tror att telefonen föreslog det) och blir t o m påmind att köra backup, men eftersom det inte finns någon lagring i molnet för Huawei i Sverige än så blir det felmeddelande.

W10, Intel 5820K, Asus X99-S, Crucial DDR4 2133MHz 32GB, Sapphire 290X Tri-X, Intel 730 SSD, WD Black+Green+HGST, Silverstone FT02, Corsair AX1200, Corsair K90, Logitech MX518, Eizo 2736w, Eaton 5115 UPS. Huawei P20 Pro