Forumdelen sponsras av

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2016

Problem med dual monitor

Mina två skärmar har fungerat utmärkt i drygt en vecka nu, men bara för några minuter sedan så kraschades Hearthstone som jag spelade, skärmarna blev svarta och ena av skärmarna slutade få signal.

Nu kör jag med 3840x1080 upplösning för att få båda skärmarna att fungera, men då fungerar de båda som en skärm (om ni förstår, ingen utvidgad), och det finns inget alternativ att vidga ut då jag inte hittar skärmen när jag är i Windows inställningarna trots att den används. Ändrar jag tillbaka till 1920x1080 upplösning så slocknar ena skärmen helt enkelt.

Det jag undrar är hur jag ska kunna återgå till de gamla inställningarna om skärmen inte hittas för att utvidga. Är jag fast med att de två skärmarna identifieras som en skärm? Jag har testat allt jag kan i Kontrollpanelen under skärminställningar men inget funkar.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Ytterby, Kungälv
Registrerad
Jun 2017

Förstår inte riktigt men skulle gissa på att du har gjort en Nvidia Surround Setup med skärmarna. Då måste du gå in i Nvidias Kontrollpanell under "Configure Surround, PhysX" och stänga av "Span displays with Surrond. Detta är dock bara om du har en Nvidia Gpu. Har AMD vet jag inte alls.

Intel® Core™ i7-4790 @ 3.6 GHz - MSI B85M-G43
Asus GTX 960 Strix 4GB - 16GB 1600MHz DDR3
Phanteks Eclipse P300 - Deepcool RGB