Har köpt Elder Scrolls Online, behöver hjälp med att komma igång

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2017

Har köpt Elder Scrolls Online, behöver hjälp med att komma igång

Hej där!

Skaffade ESO idag för att jag var sugen på att prova ny MMO; har mestadels spelat WOW eller guildwars 2..

Nu är problemet att jag är ganska så vilse här, Skapade gubbe, Eftersom jag har expansion, fick någon ny starting place... Hörde att de går o gå tillbaka till faction zone o köra där, vilket e bättre. Råkade attackera någon så nu dödar mig alla Guards där...
Kan någon hjälpa mig komma igång som fortfarande kör detta spel!??!?!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2012


Questen / zoonerna kommer leda dig till nya delar. Kör där du började. ( Vvardenfell antar jag? ) Du kan zoona till ditt mainfaction dock förstår jag inte varför det skulle vara bättre. Förutom att farma blommor och dylikt. Smaksak antar jag. Zoonerna skall ändå utforskas och göras. Och du rankas till zoonens nivå på mobsen.

Ta det lugnt och metodiskt. Ladda ner addon för både skyshard och lorebook och ta dessa medans du lvlar. Var också noga att du kör din mainstory quest. Den börjar vid lvl 3. Men vänta gärna några lvlar innan du börjar köra igång.
http://www.ign.com/wikis/elder-scrolls-online/Main_Quests

Om du attackerar en NPC eller någon i städerna så kommer du få en flagga. Skall vara en mätare på skärmen på hur lång cooldown du har. Annars får du betala böter till vakterna så släpps denna bounty på dig. Väljer du att fly så behöver du vara snabb.
Detta är för att du kan stjäla saker från städerna och skulle du bli tagen så förlorar du alla items + får en böter att betala. Finns vissa som älskar denna del och gör builds just runt detta. Och det är ett bra sätt att farma pengar.

Börja även crafta! Läs på lite och kolla på youtube. Börja crafta armour/vapen det du tror du skall köra. De sista tar lång tid att låsa upp. Och enkelt att börja med.

Gå med ett guild. Finns många bra och vänliga. Som kan hjälpa dig med gear och dylikt och även folk att lvla med.

Stressar du igenom detta spelet kommer du ångra dig och sluta. PVE'n är helt underbar i detta spel. PVP'n är riktigt rolig när man lär sig. Vilket tar oerhört lång tid och bli bra på. Såvida man inte springer med och zergar bara.

Lycka till!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2016

Blackbeardie sammanfattade det hela bra. Håller verkligen med honom om att absolut inte stressa igenom spelet. Det är mycket att komma in i.