Inear-lurar (Bluetooth) eller liknande som inte blir så täta (springa/gå utan att det dunsar så i huvudet)

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2006

Inear-lurar (Bluetooth) eller liknande som inte blir så täta (springa/gå utan att det dunsar så i huvudet)

Ursäktar den konstiga rubriken men här kommer förklaringen. När jag har inear-lurar och går eller springer så dunsar det så obekvämt i huvudet. Dessutom blir det väldigt konstigt att prata med dessa i öronen, det blir instängt och jag hör min röst på ett så konstigt sätt.

Så vad ska jag titta efter? Vill ha Bluetooth-lurar som har en sladd bakom nacken. Mikrofon är ett måste. Finns det sådana, misstänker att själva luren ska vara lite åt den modell som Apple har i sina hörlurar?

Någon som förstår vad jag menar och upplever samma sak?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2004

Jag upplever inte samma sak men mina lurar klarar av dina specs.
Jaybird Freedom 2.

Det följer med ett gäng vingar och 6 par pluppar för custom-fit. I ditt fall skulle du typ kunna ha dom minsta (så dom inte sitter fast så bra i sig), ett par riktigt bra vingar som håller dom jättestadigt på plats när du tränar. Du får bästa av två världar på det viset.
Sladd "ska" vara bakom nacken, gärna med tight fit men är inte ett krav.
Det följer med en väldigt speciell adapter som även funkar som powerbank (ej nödvändigt vid användande om man inte vill typ 3-dubbla batteritiden), batteritiden är annars jättebra.

Jag tror "dunset" är att du helt plötsligt kan höra dina egna ben och brosk etc komprimeras vid gång/löpning när du har ett par lurar som stänger ute ljudet. Det finns nog där hela tiden men hjärnan sorterar bort det automatiskt.

CPU: I7 4770K Grafik: Poseidon Platinum GeForce GTX 980Ti Moderkort: Asus Maximus VI Hero Z87 RAM: 16Gb Corsair Dominator Platinum CL9 Nätagg: Corsair HX1050 Gold SSD: Corsair Force GT 240Gb SSHD: Seagate Desktop 4TB Låda: Corsair Graphite 600T

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Jan 2016

Bose soundsports är lite i den dyrare kategorin men de är bekväma med helt okej ljud för earbuds i min mening. Batteritiden är rätt standard för ett par BT in-ears.

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2005

AfterShokz Trekz Air kanske är något att kolla in lite. "AfterShokz Trekz Air använder benledningsteknik."

danzisch

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2016

Anvander mig av dessa nar jag ar ute och går, løptranar eller gymmar. De ar inte in-ear men ar sjukt bekvama och har ett fylligt och bra ljud. Blåtand och mikrofon så man kan prata telefon osv...

Miiego - klickaklickaklicka

i5 6600K @4,6 | MSI Z170A Gaming Pro Carbon | 2133Mhz 4x4GB | ASUS GTX 1070 Rog Strix Gaming OC 8GB | 2x SSD 256+512GB | Fractal 500W | Fractal Define R3 Chassi | BenQ 24' 1080p| CM Hyper 212X CPU Cooler | Oculus Rift

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2014

http://www.meeaudio.com/X7Plus - Dessa äger jag (och säljer i min tråd här på sweclockers), riktigt nöjd med dom men har uppgraderat till lite dyrare IEM's, så valt att göra mig av med dessa. Aldrig upplevt att det dunsar eller så heller, men vet inte om du anser att dessa är för täta?

Även hört bra om SOL REPUBLIC Shadow (finns på både webhallen och Inet), dock aldrig lyckats testa några. Värt att spana in dom skulle jag säga, även snyggare imo, om det spelar någon roll för dig.