Permalänk
Medlem

Va kul att det blev sån fart på tråden mycket bra svar från så många och jag tackar för de som kommit med tips!

@fesoj tackar för ett mycket bra inlägg, bara att läsa och ta till sig

Permalänk
Medlem

Nykterist här. Fredag efter jobbet brukar jag gå till någon restaurang och unna mig bra mat, kaffe och något sött efter. Läser nyheter. Tar, om vädret tillåter, en promenad hemåt (4km) och har alltid kameran med mig.
Handlar på lokala ICA några trappor bort och väl hemma byter jag om till något bekvämt och umgås med familjen. Sedan jobbar jag ofta någon timma eller två, kollar på någon film, spelar Wow, slösurfar och somnar vid midnatt oftast.
Lördagar, städar, shoppar till hemmet och avslutar lördagen med tvättstuga (då är det alltid ledigt, de flesta är väl ute och partajar )
Söndagar åker jag någonstans med kameran, ofta hyfsat långväga, ut mot skärgården eller mot Södertälje till och är borta i princip hela dagen.
Typ.

Visa signatur

Mac Mini M2 Pro
5K

Permalänk
Medlem

25-åring här! Sitter mer än gärna hemma och spelar, kollar youtube eller Twitch eller snackar med folk om jag inte är med flickvännen.
Föredrar det före att vara ute och festa, however så kan jag gärna gå ut och ta en whisky och bara... kika på folk och må! Annars har jag en liten whiskysamling hemma!

Tack och lov börjat ta mig ut mer och umgås med folk, mycket tack vare min flickvän sedan ett halvår tillbaka. (Innan henne singel sedan 7 år tillbaka) Innan henne var jag bara väldigt deprimerad och hade det väldigt mörkt ställt rent psykologiskt. Försöker blanda det sociala med datorsittandet för att få en bättre vardag, vilket hjälper! Nu väntar jag bara på att börja gymma efter ingrepp i hjärtat

Visa signatur

Processor: Intel i9 9900K @ 4,7Ghz kyld av Noctua NH-D15 | Moderkort: Gigabyte Z390 Aorus Ultra | RAM: G.Skill Trident Z 16GB 3200Mhz | Grafikkort: MSI RTX 2080 Gaming X Trio | Chassi: Fractal Design Define S2 | PSU: Corsair RM750x | Hdd: Samsung 970 Evo 500GB & Seagate Barracuda 2TB |

Permalänk

23-årig aspergare här och lever väl nästan som genomsnittliga personen. Om jag inte jobbar så tar jag det lugnt, spelar, joggar, läser om teknik och umgås med kompisar över nätet. Aldrig varit så mycket för festande eller drickande men att umgås med närmsta vännerna om man har chansen tackar man aldrig nej till

Städar när jag kommer hem efter jobbet på fredag för det finns inget bättre än att det är rent hemma inför helgen. Shoppar mat när det behövs och utforskar nya ställen när man kan medan man lyssnar på musik.

Blir som ett pratkvarn om jag börjar prata om mina intressen (spel och datorer) och kan prata bort kvällar på nolltid. Har också blivit mer öppen och social de senaste tre åren som har lett mig till nya intressanta personer runt om världen (och bättre självkänsla).

Har oftast varit för mig själv i mitt liv men det är någonting som jag har uppskattat ganska mycket. Kan vara tomt ibland när man lever själv men det är då vännerna oftast poppar upp online så vi kan bli hysteriska och skrattar tillsammans medan vi är på det tionde försöket på en boss i ett spel

Permalänk
Inaktiv

Jag är 30 år (helt sjukt!) och har nyligen fått diagnosen aspergers. Tydligen inte ovanligt att tjejer upptäcks sent då vi tenderar att framstå som "normala" i sociala situationer och kanske har klarat av skolan. Egentligen är vi bara bra på att dölja det och kanske kämpar vi mer för att passa in. Även om jag har lärt mig att hantera allmänna sociala situationer så har jag alltid haft problem med att skapa relationer och är därför väldigt ensam. Har istället ägnat löjligt mycket tid åt mina intressen.

Märker under pågående pandemi hur svårt människor har för social distansering medan jag själv inte har större svårigheter. Jag håller bra avstånd, tar inte i handtag, tvättar händerna (nästan maniskt) och sköter mycket hemifrån (vårdmöten och matköp). Mest orolig för att en anhörig ska bli sjuk så är konstant där och påminner om allt.

Hoppas ändå att pandemin får ett slut snart. Att vi får något vettigt och fungerande vaccin. Det skulle underlätta även för mig.