Laptop och fönsterhantering, vilken mjukvara?

Permalänk
Medlem

Laptop och fönsterhantering, vilken mjukvara?

Detta måste vara något som fler råkat ut för, men jag hittar ingen riktigt bra lösning på problemet.
Problemet är följande:
Bärbar dator som kopplas till USB-C-docka med två externa skärmar. Sitter mest med datorn dockad, men några gånger per dag kopplas dockan ur och sedan in igen en stund senare. De program som är igång och ligger på respektive skärm när datorn är dockad trycks såklart ihop på skärmen på den bärbara, men när jag dockar datorn igen så får jag arrangera om alla fönster igen.
Windows 10 är visserligen bättre än tidigare versioner på att arrangera fönster, men det finns inget bra sätt att spara och återställa fönster på skärmar som inte alltid finns tillgängliga för datorn.

Vilken programvara som är enkel (vilket utesluter bug.n), modern (utesluter GridMove som har skärmdumpar från Windows XP) och aktivt underhålls (utesluter WinSplit Revolution) finns det?
Har sneglat lite på AquaSnap, men det framgår inte riktigt hur multimonitor-stödet fungerar i betalversionen. WiLMA verkar göra det jag vill, men senaste versionen är snart 8 år gammal vilket gör att den faller på modern och aktivt underhålls...

Visa signatur

WS: R7 2700x | RTX 2070S | Corsair AX860W | Lian Li PC-O11 Dynamic
Unraid: R7-2700X | GTX1050 | 3U chassi med 20 diskplatser
Servrar: 3x NUC 10 i5 ESX-kluster