Köpa dator från komplett för CSGO, rust,

Permalänk
Medlem

Köpa dator från komplett för CSGO, rust,

Tjena allihopa, tänkte köpa en ny speldator för CSGO, Rust. Är denna okej för priset? eller kan man få bättre för runt samma pris?

bild

Permalänk
Medlem

Vad som är viktigt är att ställa sig frågan: Vill jag verkligen bara spela CS:GO och Rust? För om svaret är Ja så kan du komma undan mycket billigare. Det räcker med en begagnad dator med en 4th gen i5:a, 256gb 850 Evo och ett GTX 970 för att spela just de spelen. Sen är den en frågan om vilken Hz och upplösning du spelar på.

Permalänk
Medlem

@lejonkung: 144 hz, Vill även kunna spela open world spel över 60 fps ifall det kommer ut något som intresserar mig.

Permalänk
Avstängd

Då hade jag hellre lagt på ett par tusenlappar och köpt denna https://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/stationar..., där får du mycket för pengarna.

Permalänk
Medlem
Visa signatur

[Fractal Design Define C TG] [Corsair RM750] [AMD Ryzen 7 5800X] [Gigabyte X570 AORUS ELITE] [Gigabyte Radeon RX 6800 XT 16GB GAMING OC] [Corsair 32GB DDR4 3600MHz CL18 Vengeance] [Samsung 980 PRO M.2 NVMe 1TB + Kingston KC2500 1TB M.2 NVMe] [Corsair Hydro H100x]

Permalänk
Medlem

CSGO är IPC beroende, intel presterar bäst i det idag och ska du välja det ta en K CPU så får du överklockning i köpet. Rust vet jag inte hur bra det presterar idag så jag kan inte göra en rekommendation där.

Användare lejonkung skrev att 4th gen är tillräckligt för att ha bra prestanda i spelen och jag måste hålla med. Du behöver inget NYTT för att spela dessa äldre spel. THAT SAID! 4th gen är död nu och du låser in dig i en plattform utan framtid. 6th-7th gen är isf bättre men du är utelåst från 8th gen som du har i din kundvagn.

Rekommendation: Är du på en budget? 4th gen begagnad. Vill du kunna uppgradera lite i framtiden? 6-7th gen. Om du inte har en begränsad budget och vill vara framtidssäker kör på ditt exempel.

För övrigt, en 4th gen i5 är på gränsen att ge ett Nvidia 1070 tillräckligt med frames att visa. Så det hade varit ett misstag tycker i min mening.