Battlefield V avtäckt – se trailern och diskutera

Permalänk
Medlem

Som vanligt ska de presentera ett spel i ADHD mode... Ultra speed som en overklig scen ur någons fantasi.

Tycker det ser löjligt ut. Är det coolt bara för att det går fort?
Såg en V1 användas som ett taktiskt vapen.. Där skrattade jag lite.
Kör du genom ett hus med en stridsvagn är risken stor att du fastnar.... zzzzzzz

Visa signatur

Lightsaber - Black armour - and balls!

Permalänk
Medlem

Tror detta kommer bli ett riktigt kul spel.
Dom uttrycker sig ganska hårt med att det kommer handla väldigt mycket om Squad play, och när man hör dom diskutera detta så får jag lite vibbar från just SQUAD, där man först måste bandagera sedan använda medkit för att få upp en fallen kamrat. Sen förstår jag inte varför alla vill ha BR hela tiden? finns det inte BR spel så det räcker varför dra ner ännu ett spel i träsket? Tror inte heller att det är en "robotarm" utan en protes som är fixerad. betala för skins är väl inget nytt heller, CS går ju runt på detta, även PUBG nu skulle jag tro. Cheaters? inte mött super mycket i BF, dock MYCKET mer i CS och PUBG, förmodligen för mycket mer folk spelar det. Still, Redan förhandsbokat och väntar med spänning på detta!

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Cenorida:

Verkar krävas för att få tillgång till betan.

De kommer garanterat ha en öppen "beta".

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Flappas:

Tror detta kommer bli ett riktigt kul spel.
Dom uttrycker sig ganska hårt med att det kommer handla väldigt mycket om Squad play, och när man hör dom diskutera detta så får jag lite vibbar från just SQUAD, där man först måste bandagera sedan använda medkit för att få upp en fallen kamrat. Sen förstår jag inte varför alla vill ha BR hela tiden? finns det inte BR spel så det räcker varför dra ner ännu ett spel i träsket? Tror inte heller att det är en "robotarm" utan en protes som är fixerad. betala för skins är väl inget nytt heller, CS går ju runt på detta, även PUBG nu skulle jag tro. Cheaters? inte mött super mycket i BF, dock MYCKET mer i CS och PUBG, förmodligen för mycket mer folk spelar det. Still, Redan förhandsbokat och väntar med spänning på detta!

Det är inte konsumenterna som vill ha mer BR spel.

Det är EA, Activision som ser stora summor pengar i det.

Epic drunknar i pengar tack vare Fortnite BR.

Permalänk
Medlem

Kanske ska säga att jag känner mig ytterst skeptisk efter att sett intro videon, men lite hopp känner jag iaf efter att ha sett Jackfrags videon.

Jag menar, robotarmar och katanasvärd i guld, allt och alla ser ut som att de varit med i Mad max (Förutom tyskarna typ.), dock var det ruskigt snyggt, gameplay såg lite tragiskt ut, dock var det ju singleplayer. Bulletpenetration kan ju vara kul om det är bra genomfört, t.e.x att det blir skjuta för att få hitmarkers och sen skjuta mer där vilket är riktigt efterblivet. Sen dyka åt alla håll och skjuta kändes ju som att det var en ruskigt dålig idé men jack sa väl att det inte var helt tragiskt.

Sen är jag tveksam till hur man ska få ihop mycket content utan att ha ett "premium". Kanske har dom tänkt att binda spelet till ett abonnemang men det känns ju tveksamt för vad dom nu än gör kommer dom att få skit antar jag. Jag skulle iaf kunna betala ett lite billigare månadsabonnemang utan att tveka, så länge jag anser att det är "prisvärt" så har jag inga problem att spendera en mindre peng varje månad (Eller ett premium.). Tror inte dom får ihop våldsamt med pengar på att sälja skinns..

Jag kommer iaf att spara mina pengar tllls jag vet mer, och sett en hel del gameplay.

Permalänk
Skrivet av Xinpei:

Struntprat. Fanns hela kompanier som var segregerade vid landstigningarna.

http://www.france24.com/en/20140604-d-day-african-american-ba...

Japp - 320nde var ett spärrballongskompani. Men de var ej ett infanterikompani med en stridande roll. Precis som det står i artikeln du länkar var den stora majoriteten inom trosskompanier.
Såvitt jag vet var det enda stridande infanterikompaniet 92a Infanteridivisionen - och de slogs enbart i Italien.

Skrivet av Xinpei:

Välkommen till internet. Där konspirationsteorier haglar och kvinnor anses inte ha något i historieböckerna att göra. Det är nästan sorgligt.

Eller så vill de att historieböckerna ska berätta historia, och inte påhitt.

Skrivet av Nord93:

Dold politisk agenda? Kom igen... De inkluderar bara fler sorters människor i spelen vilket öppnar spelet för fler spelare. Spelet är knappast gjort för att vara historiskt korrekt, titta en gång till på trailern. Du får annars hålla dig till spelen som är mer historiskt korrekta om det är så störande för dig.

Battlefield har ju tidigare försökt hålla sig till någon sorts realism och historisk korrekthet när det gäller utseendet på uniformer, vapen m.m. Vad Braveheart har att göra med WW2 återstår att se.

Skrivet av saturday_sun:

Hur hade du känt om det bara fanns kvinnliga avatarer att välja på? Du kan ju bara ställa dig själv den frågan så har du svaret - och då kan du fråga dig själv - vill jag förneka någon annan detta, att få välja?
[...]
Hur många kvinnliga soldater ser du i t.ex. Battlefield 2, 3 och 4 när det garanterat finns kvinnliga soldater i dessa moderna krig om man ska vara historisk korrekt som någon kallade det. Spelvärlden har länge varit en värld för män och avsaknaden av kvinnor i dessa spel är för att spelen är gjorda för män - inte för att de har en ambition att vara historiskt korrekta.

Men spelstudiorna inser att det finns ganska många kvinnliga gamers, så att inkludera dessa är inte bara "PK", som så illa uttrycks, det är en korrekt affärsstrategi också. Det här pratet om att spelskaparna är PK kan i alla fall inte jag tolka som något annat än en motvilja mot att inkludera kvinnliga gamers.

TACK FÖR MIG.

EDIT: Nu har jag faktiskt ingen aning om det ens går att välja kvinnliga avatarer i BF5, men om det gör det så är jag positiv till det.

I BF2, 3 och 4 är det stridande Amerikanska elementet US Marine Corps. Dessa tillät inte kvinnor inom infanteriet fram tills 2016, d.v.s långt efter de spelen. Idag finns det totalt elva kvinnor inom USMC som är i traditionella infanteripositioner. Inga har någonsin sökt till Basic Reconnaissance Course eller Amphibious Reconnaissance Course och det finns inga kvinnliga prickskyttar. En kvinna har gjort Infantry Officer Course, så det finns totalt ett kvinnligt plutonsbefäl.

Mängden kvinnor som faktiskt spelar spel på PC/konsol är inte heller särskilt stor.

Skrivet av Mithras:

Men snälla rara. Spelet representerar inte andra världskriget speciellt bra på något sätt.

Detta är ett spel, inte en historielektion. Som spel ska den sälja, och man säljer definitivt mer om man inkluderar en större kundgrupp.

Eller tycker du att det är realistiskt att kunna bli skjuten mer än en gång och fortsätta kämpa som att det var ett myggbett? Tycker du det är realistiskt att spelaren springer omkring med ett tungt maskingevär och slänger sig på marken och skjuter och kliver upp igen medans han skjuter och fortsätter slänga sig ett antal gånger om, allt medan han skjuter och träffar sina motståndare, och sedan drar en pistol på 1.2 sekunder bara för att byta tillbaka igen till maskingeväret?

Spelet har aldrig haft som mål att vara en realistisk representation av WW2, varken gällande de som var inblandade gällande kön, etnicitet, religion etc. eller vilka vapen som fanns och framför allt hur de användes.

Att man ens orkar bry sig om könet på en digital spelkaraktär i en trailer är för fan helt fantastiskt. Helt plötsligt är det viktigt att spelen ska vara historiskt korrekta, men endast gällande kön. Herrejisses.

Det finns skillnader mellan att ha ett spel som utspelar sig inom en historisk ram med förändringar för gameplay och att ändra på historiska ramen för att appelera till postmodernistisk analys. Det är såklart [inte] - och har aldrig varit - en simulator för de fiktiva eller riktiga krigen som existerat inom tidigare delar av Battlefield.

Skrivet av anon284586:

@fantomsmurfen: Kvinnor deltog som stridande soldater i den ryska armèn. Dom hade kvinnliga flygaress som sköt ner tiotals MANLIGA tyska flygare i Messerschmitts, FW 190 tex. Det fanns kvinnliga bombflygarförband som regelbundet bombade tyskarna...tex : " Natthäxorna". Kvinnliga ryska snipers knäppte tusentals tyska soldater. Det fanns kvinnliga stridsvagnsförare också !
En kvinnlig elitflygare var Lydia Litvyak, hon sköt ner Junkers 88 bombare, Me 109 osv.
Verkar vara taskigt med historiakunskaperna bland folk nuförtiden.

Nu har jag inte jättebra koll på Sovjets krigsmakt, men de använde väl inte kvinnor inom reguljära infanteriförband? Såvitt jag vet var det specialiserade förband med enbart kvinnor. Det enda jag egentligen känner till (tack wikipedia) är att de inte fick inneha stridande roll innan manskapsbristen 1942.

Man får såklart "representera" kvinnor och minoriteter I spel. Men att göra det för representationens skull leder bara till att det ej känns genuint. Om de hade tagit tillräcklig distans från WW2 hade jag inte brytt mig ett skit, men det här luktar ungefär lika illa som BF1(inte det första BF1, utan BF1-2. Det utan vallgravar men med automatvapen). Det här är enbart representation för att nå politiska mål. Om du som läser detta på riktigt tror att kvinnor inte har spelat Battlefield för att det inte finns kvinnor i serien, så kan man fråga sig varför jag spelade Transistor där man måste spela som en kvinna.

Missat ett inte, sitter inom [].
Visa signatur

7900 xt -:- 5800x3D -:- 32gb 3800 cl 14 -:- 2x480+360

Permalänk
Medlem

Samma hype som vanligt. Om 2 år säger alla att det är helt värdelöst. WW2 med robotarmar å elände. Köpa? Knappast. DICE kommer aldrig mer få en spänn av mig.

Visa signatur

Phanteks Evolv mITX, i7 8700K, ASUS GeForce RTX 4070 12GB DUAL, Corsair DDR4 3200mhz 16GB, M.2 Samsung 970 EVO 500GB, Samsung EVO 860 SSD, OCZ ARC 100 SSD, WD Black 1TB, Gigabyte Aorus Pro WiFi Z390 mIXT. Audient ID14, Dynaudio LYD48. LG45GR95QE

Permalänk
Medlem

Ser helt fantastiskt ut, kan bli det bästa dem har gjort :).

Permalänk
Medlem

Jag hoppas på helikoptrar!

Visa signatur

Jag ser ner på folk som särskriver!

Permalänk
Medlem
Skrivet av Ragnvlad:

Samma hype som vanligt. Om 2 år säger alla att det är helt värdelöst. WW2 med robotarmar å elände. Köpa? Knappast. DICE kommer aldrig mer få en spänn av mig.

MEN DET ÄR INGEN ROBOTARM DET ÄR EN PROTES!1!!!!111!!11

Yeah, jag håller med.

Dold text
Visa signatur

Send me out... with a bang.

Permalänk
Medlem

Nej, inget som imponerar...BF tappade jag helt efter BF3. Ser ingen ljusning i denna trailer heller. Liknar en dålig actionrulle med extra allt på en och samma gång. Synd...

Permalänk
Medlem

@ozric: Helikoptrar, WW2?!?!? Å andra sidan det är ju DICE så det blir nog både rymdfärjor å helikoptrar.

Visa signatur

Phanteks Evolv mITX, i7 8700K, ASUS GeForce RTX 4070 12GB DUAL, Corsair DDR4 3200mhz 16GB, M.2 Samsung 970 EVO 500GB, Samsung EVO 860 SSD, OCZ ARC 100 SSD, WD Black 1TB, Gigabyte Aorus Pro WiFi Z390 mIXT. Audient ID14, Dynaudio LYD48. LG45GR95QE

Permalänk
Medlem
Skrivet av Ragnvlad:

@ozric: Helikoptrar, WW2?!?!? Å andra sidan det är ju DICE så det blir nog både rymdfärjor å helikoptrar.

Rent tekniskt fanns det väl, så det kanske finns i spelet. Givetvis med några häftiga kanoner som bara duger för att massakrera infanteri och med en kille i baksätet som reparer på heltid och fövandlar den till en flygande tank, igen...

Permalänk
Medlem
Skrivet av Conditioned:

Det beror nog på att Battlefieldspelen bara blir sämre och sämre. Personligen tycker jag alla spelen sedan bfbc2 bara blivit sämre, jag vet många tycker likadant sedan bf2, 1942, bf3 etc.

Jag håller iofs med dig att man får vänta och se, men nu verkar det ju som de ska prioritera samarbete och skicklighet, så det ser jag fram emot. Men det är klart, de bättre på att skapa hype nu än att göra bra spel tyvärr

Ps. Ser att många av fåren ska förhandsboka också. Lär ni er aldrig?

Jag tycker själv att Battlefield mellan 1942 TIll BC2 var bäst , Sen gick det ut för även om jag spelar Battlefield idag med.
Samma som att man saknar Medal of Honor Allied Assoult.
Mitt sista call of duty jag köpt var Modern Warfare 2.

Spelen var roligare förr fast grafiken var skit.
Men de som säger att det är skit nu kanske sen tycker att det är de roligaste spelet dem spelat detta året.
Sånt vet man ju inte för ens man får se en gameplay trailer eller testa betan.

Permalänk
Medlem

Trailern, eller åtminstone videon ovan, tycks ha ADHD. Ingenting ges en sekunds paus utan det är tok-action hela tiden. Otroligt oattraktivt. Som åskådare är det svårt att få en känsla av vad det är som händer och varför.

Inför Bad Company 2 släpptes några trailers eller reklamvideos som jag tycker är bland de bästa för något spel. Genom att verkligen sätta fingret på vad som gör spelet så attraktivt, man introducerar de olika spelklasserna, eller åtminstone modellerna, på ett naturligt sätt och sätter stämningen för spelet: https://www.youtube.com/watch?v=3WClZ1MP4Ck

Medan detta nya Battlefield-spelet tycks vara samma röra som Battlefield 1 fast med annan färgpalett och med ännu töntigare karaktärer. Sedan är jag så jäkla trött på att det ska vara en sådan mångfald i dessa skjutarspel, särskilt i en första- och andra världskrigsmiljö. Det stör och känns som ett inslag bara för att tillfredsställa socialrättvisegalningar på Tumblr som ändå inte är demografin som skulle tänkas köpa spelet.

Manliga kvinnor som är ute och krigar på frontlinjen i andra världskrigs-miljö eller svarta som strider för västmakterna i Europa under första världskriget är något så töntigt att det är svårt att sätta i ord. Får vi se soldater i pälsdräkter under franska revolutionen i nästa Battlefield spel, må tro?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Xinpei:

Det fanns många coola helikoptrar under WW2. Om det låter märkligt så kan man ju googla i 2 sek...

Visa signatur

Jag ser ner på folk som särskriver!

Permalänk
Inaktiv

Ni som klagar på orealistisk, så körs inte de flesta spel idag med orealistisk hur mycket skada man tar?

När jag spelade för i RTCW så fanns det banor där man endast hade ett liv, när man dog fick man vänta som åskådare tills omgången var klar.
Alla som joinade spelet mitt i var tvungna att direkt begå självmord, sköt man någon utan att ha varit med från början så blev man avstängd.

Detta ledde till ett mycket mer realistisk spel där folk var mycket mer rädda för att dö, jag skulle vilja se liknande i battlefeild. Tänk Normandie, 20 000 gamers joinar spelet samtidigt och alla har bara ett enda liv. Ändå så måste de på de allierades sida springa emot kulsprutor och när de dör så är det att vara åskådare i någon timma tills nästa stormning.

Permalänk
Medlem

Intressant fakta:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_minorities_in_the_US_arm...
Så fanns en hel del "mångfald" under kriget, som vissa verkar ha problem med att förstå.

https://en.wikipedia.org/wiki/Filthy_Thirteen
Ansiktsmålningar, mohawk frisyrer (inkl. personer med indianskt påbrå)

https://www.battlefield.com/news/article/the-10-most-exciting...
Nämns där att trailern handlade mer om att trycka in så mycket som möjligt för att visa upp olika features som kommer finnas, inkl. anpassning av spelarnas utrustning och utseende (ex armprotesen, ansiktsmålningar och troligen katanan
etc).

Sen säger de ju själva att SP handlar om the "Untold" stories, dvs inte samma gamla historier som vi hört till ända sedan kriget slutade. Finns ju wikisidor som beskriver norska motståndsrörelsen (där kvinnor var ledare) etc. Finns ju även dokumenterade armproteser lång tillbaka som på 1800-talet som använts på soldater.

Visa signatur

AMD Ryzen 9 5900x| Asus ROG Crosshair VIII Dark Hero X570 | G-Skill 32GB DDR4 3600Mhz CL16 Trident | MSI Geforce RTX 3080 10GB Gaming X Trio | Phantek P600S | Creative Sound BlasterX AE-5 Plus | Corsair RM850X 850W | Samsung 980 Pro 1TB M.2 NVME | Kingston A2000 1TB M2. NVME | Corsair H150i Pro XT | Win 10 Home 64
LG 38GN950 | LG Oled 65C1, 65C7 och 55C9
Xbox Series X | Playstation 5 | PSVR 2 | Oculus Quest 2

Permalänk
Medlem
Skrivet av Xinpei:

Majoriteten var bara prototyper eller enstaka exemplar. Det första storskaliga kriget som helikoptrar gjorde sig kända var Koreakriget.

Många vapen i BF-serien är prototyper. Jag är glad över att de finns med i spelen.

Här är en lista med helikoptrer från WW2 inklusive prototyper: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_rotorcraft_used_in_Worl...

Germany
Some types in use of Luftwaffe and Kriegsmarine

Focke-Wulf Fw C.30A - licence-built Cierva C.30A (general purpose autogyro)
Focke-Achgelis Fa 223 "Drache" - military transport helicopter, saw limited use for rescue
Focke-Achgelis Fa 225 - single-seat rotary wing glider, one built
Focke-Achgelis Fa 330 "Bachstelze" (Autogyro-glider/observation vehicle)
Flettner Fl 265 (twin rotor liaison-observation helicopter, pioneer of synchropter configuration)
Flettner Fl 282A/B "Kolibri" (reconnaissance synchropter)
Flettner Fl 339 (reconnaissance helicopter)
Nagler-Rolz NR 54 (one-man portable helicopter)
Nagler-Rolz Nr 55 (one-man portable helicopter)
Baumgartl Heliofly I (backpack Autogyro-glider)
Baumgartl Heliofly III-57 (two contra-rotating helicopter)
Baumgartl Heliofly III-59 (little and light disarmable helicopter)
Doblhoff WNF 342 (Tip-jet helicopter)
AEG helicopter (unmanned vehicle for raising radio antenna or manned aerial observation platform)

United States
In use by USAAF, US Navy and USCG

Kellet KD-1A (La Cierva C.30A) (general use Autogyro)
Sikorsky VS-300 (experimental helicopter)
Sikorsky R-4B "Hoverfly" (general helicopter)
Sikorsky YR-4B "Hoverfly" (ambulance/sea patrol helicopter)
Sikorsky R-6 (rescue/reconnaissance helicopter)
Sikorsky R-5A (rescue/reconnaissance helicopter)
Platt-LePage XR-1 (experimental helicopter)

Great Britain
In use by RAF and FAA

Avro 671 "Rota" Mk.1 (licence-built Cierva C.30A) (general purpose autogyro - used for radar station testing)
Cierva W.5 - 2-seater twin outrigger rotor helicopter, first flight 1938.
Cierva W.6 - twin rotor helicopter, flown in 1939
Cierva W.9 - jet efflux torque compensation design. Built in 1944 and flown in 1945.
Bristol "Heliogyro" RI/II (experimental helicopter)
Sikorsky "Hoverfly" I - service name for Sikorsky R-4 used at RAF Helicopter Training School from 1945
Hafner Rotabuggy (also known as "Malcolm Rotaplane" and "M.L. 10/42 Flying Jeep") - rotary wing glider attachment for landing jeeps. Tested in 1944 but introduction of vehicle-carrying gliders led to cancellation of project.
Hafner Rotachute - one-man rotor-kite for landing assault troops. Not adopted but used instead for testing in support of Rotabuggy project

Canada
In use for RCAF

Avro 671 "Rota" Mk.1 (La Cierva C.30A) (general purpose Autogyro)
Sikorsky R-4B "Hoverfly" (general purpose helicopter)

Soviet Union
In use for Red Army and V-VS

TsAGI (Kamov) A-7/7bis (Liaison and Observation Autogyro)

Japan
In use by Japanese Army/Navy Air Service

KD-1a Kayaba KA-2 KA (autogyro)
Kayaba Ka-1 (autogyro)

France
In use for French Army

Breguet-Dorand Gyroplane Laboratoire
Dorand G.20

Visa signatur

Jag ser ner på folk som särskriver!

Permalänk
Medlem

Om man vill ha en "realistisk" shooter så är det mer mot Squad/ArmA hållet man ska kika åt, BF och CoD är gjorda för casuals/folk som inte bryr sig så mycket om "realism".

Jag kommer köpa det vilket fall som helst, skiter väl fan i om personen jag skjuter på har en metallbit ist för en arm. Det är ett spel inte en historia lektion...

hör inte så mycket om "my immersion" när det gäller tyskar som flyger amerikanska flygplan och skjuter med japanska ariska gevär. Lägg ner..

Lite som Flakfire säger i sin video: "Battlefield 5 is intended to be a game inspired by WW2, not a factual depiction."

Visa signatur

🎥 Twitch.tv/ZeakQ

Permalänk
Medlem

Tänk om dom kunde gjort BFV modbart som BF1942 och BF2 var en gång i tiden.. Det hade nog vunnit tillbaka mycket för serien!

https://www.hardcoregamer.com/2013/12/01/top-7-most-unforgett...

Visa signatur

The burk: FD Define Nano S, 1 FD 140 & 1 Corsair 120 i fronten, 1st FD 120 bak || FD Ion SFX-L 500W || AMD Ryzen 3 3300x m. Wraith || Asrock Fatal1ty B450 gaming-ITX/ac || PowerColor Red Devil 5600XT || Toshiba OCZ RC500 500GB NVMe M.2 || 2*8GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3200MHz || Asus VE247H LED TN || Ducky Shine II MX-red green LED || Steelseries Sensei mus

Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av lacrits:

Tänk om dom kunde gjort BFV modbart som BF1942 och BF2 var en gång i tiden.. Det hade nog vunnit tillbaka mycket för serien!

https://www.hardcoregamer.com/2013/12/01/top-7-most-unforgett...

Åhh. Desert combat!
Det är där jag har haft mest kul i battlefield helt klart ;).
Styrningen för helikoptrar var det bästa!

Visa signatur

🎮 → Node 304 • Ryzen 5 2600 + Nh-D14 • Gainward RTX 2070 • 32GB DDR4 • MSI B450I Gaming Plus AC
🖥️ → Acer Nitro XV273K Pbmiipphzx • 🥽 → VR: Samsung HMD Odyssey+
🎧 → Steelseries arctic 7 2019
🖱️ → Logitech g603 | ⌨️ → Logitech MX Keys
💻 → Lenovo Yoga slim 7 pro 14" Oled

Permalänk
Avstängd
Skrivet av kotz:

Som vanligt ska de presentera ett spel i ADHD mode... Ultra speed som en overklig scen ur någons fantasi.

Tycker det ser löjligt ut. Är det coolt bara för att det går fort?
Såg en V1 användas som ett taktiskt vapen.. Där skrattade jag lite.
Kör du genom ett hus med en stridsvagn är risken stor att du fastnar.... zzzzzzz

Blir du skjuten i benet är risken stor att du inte kan fortsätta springa, eller förblöder på några minuter om den träffade illa.

Man måste släppa lite på realismen för att få ett roligt spel.

Men springa och skjuta LMG är lite väl känner jag, scenen i The Pacific är bättre, när han plockar upp den och skjuter men bränner hela armen samtidigt.

Visa signatur

Mr. Scriptman

Permalänk
Medlem
Skrivet av Söderbäck:

Åhh. Desert combat!
Det är där jag har haft mest kul i battlefield helt klart ;).
Styrningen för helikoptrar var det bästa!

Ja, man hade många roliga timmar i de helikoptrarna! När BF: Vietnam kom så kände man sig så begränsad av DICEs egna version av helikoptrar. Det blev ju lite bättre i Battlefield 2 men i slutändan har inget BF-spel kommit i närheten av Desert Combat i helikopterkänsla.

Visa signatur

i5 4790K, 8 GB XMS3 1600 Mhz, RX 5700XT, Gigabyte G1.Sniper M5

Permalänk
Medlem
Skrivet av Höstregn:

Det finns skillnader mellan att ha ett spel som utspelar sig inom en historisk ram med förändringar för gameplay och att ändra på historiska ramen för att appelera till postmodernistisk analys. Det är såklart - och har aldrig varit - en simulator för de fiktiva eller riktiga krigen som existerat inom tidigare delar av Battlefield.

Battlefield-serien har ändrat på den historiska ramen flera gånger om redan tidigare, t.ex. genom att använda sig av vapen som inte existerat (BF1). Att de nu "ändrar på ramen" för hundrade gången för att till syvende och sist kunna sälja några fler kopior motiverar inte alls den typ av ramaskri som just nu har förts i tråden. Lägger man så stor vikt vid "historisk ram" så finns det tusentals olika exempel från tidigare spel som man kunnat peka på, men som av någon anledning ingen verkar göra.

Att låtsas att detta är första gången som BF1 går utanför historiens ramar och att dessutom låtsas att man bryr sig om historisk ram nu är löjligt och ihåligt, och det är ganska tydligt att det handlar om ett tomt och tanklöst "anti-PK"-tänk i bästa fall, och beslöjad misogyni i värsta fall.

Visa signatur

| Corsair Crystal 460X | Z390-F | 9700K | ROG Ryujn 360mm | RTX 3080Ti | ROG Thor 850W | Vengeance Pro 3200mhz 16cl 16GB (2x8) | 970 Pro 2TB + 2xWD Black 4TB | ROG SWIFT PG279Q | Arctis 7 Pro Wireless | ROG Scope Deluxe red silent | ROG Chakram |

Permalänk
Medlem
Skrivet av Söderbäck:

Åhh. Desert combat!
Det är där jag har haft mest kul i battlefield helt klart ;).
Styrningen för helikoptrar var det bästa!

Undra om jag inte körde Desert Combat mer än 1942....

El Alamein <3

Visa signatur

| Corsair Crystal 460X | Z390-F | 9700K | ROG Ryujn 360mm | RTX 3080Ti | ROG Thor 850W | Vengeance Pro 3200mhz 16cl 16GB (2x8) | 970 Pro 2TB + 2xWD Black 4TB | ROG SWIFT PG279Q | Arctis 7 Pro Wireless | ROG Scope Deluxe red silent | ROG Chakram |

Permalänk
Medlem
Skrivet av ZeakQ:

Om man vill ha en "realistisk" shooter så är det mer mot Squad/ArmA hållet man ska kika åt, BF och CoD är gjorda för casuals/folk som inte bryr sig så mycket om "realism".

Jag kommer köpa det vilket fall som helst, skiter väl fan i om personen jag skjuter på har en metallbit ist för en arm. Det är ett spel inte en historia lektion...

hör inte så mycket om "my immersion" när det gäller tyskar som flyger amerikanska flygplan och skjuter med japanska ariska gevär. Lägg ner..

Lite som Flakfire säger i sin video: "Battlefield 5 is intended to be a game inspired by WW2, not a factual depiction."

Tråkigt att Arma-titlarna inte får mer uppmärksamhet. Aldrig haft så intensiva gruppfighter som i Arma, helt galen action om man är på rätt server med rätt personer.

Visa signatur

Ryzen 5600x (Noctua NH-D15) || Kingston Fury 32GB 3600MHz
ASUS Prime X470 PRO || ASUS GeForce RTX 3080 Tuf OC
Fractal Design Define S (6x chassifläktar) || Corsair RM750X v2
FURY Renegade 2TB || WD Blue 1TB M.2 || LG C2 42" + XB271HUA

Permalänk
Medlem

Det är ett spel, fan va folk klagar på realismen haha så kul.

Visa signatur

13900KS | 32GB 6400 DDR5 | 4090 FE | Samsung G8 Oled
ASUS ROG Strix Z790-F Gaming | Fractal Torrent White | Corsair HX1200

Permalänk
Medlem

Antar att många ville ha Battlefield 1942 i Frostbite och är bittra över att ha fått BattlefieldxFortnite.

Visa signatur

Send me out... with a bang.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Oggmeiler:

Antar att många ville ha Battlefield 1942 i Frostbite och är bittra över att ha fått BattlefieldxFortnite.

Vad i spelet är Fortnite? Finns ju inge gameplay tillgängligt. Kolla jackfrags video, tycker det låter som om spelet kan bli riktigt bra och mer fokus på squad tactics.

Visa signatur

Mr. Scriptman