Mobil med bra kamera + vattentät

Permalänk
Medlem
Skrivet av adfactory:

Fast dessa går väl inte att klassa som bloatware

Poängen var att det inte går att ta bort alla appar, eller ens gömma dom.
Nu måste jag ha skit som Wallet, hitta min iphone, hälsa osv på mina homescreens i en mapp som heter AppleMög.
Borde funnits en deaktivera ex, så den läggs "vilande" och inte syns. Sen kan man aktivera dom om man behöver dom. Så det ibland på vissa android med system apps.

Mobiler idag kommer generellt med rätt lite bloatware, Galaxy ex. Och på dom andra ex Huawei kan man ta bort det mesta. Sen finns det ju också appdrawer på Android så man inte behöver ha kvarstående appar på hemskärmen.

Permalänk
Medlem

Slår ett hårt slag för P20 pro. Bästa telefonen jag haft by far, ip 67 certifierad och den absolut bästa kameran utan tvekan. Bloatware är väl bara Oneplus som inte har mycket av. Men kameran är för bra för att avstå. Sen får man 4-6h skärmtid dagligen och när jag lägger mig har jag ca 10% vilket i min värld är helt acceptabelt.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Zachtionman:

Har du ens telefonen själv? En av de tre linserna är ju just en "zoomlins" med längre brännvidd, den är alltså fast men skiljer mot de andra vilket i praktiken upplevs som zoom. Huvudsensorn tar bilder i 40 Mpx som skalar ner till 10 som standard. Dessutom så visar Liveview inte HDR-effekten, men bilden har det. Bara den skillnaden är ju väldigt märklig för en kamera.

Har inte sett en enda kamera som visar resultatet av HDR i liveview. Då den bygger på flera exponeringar plus redigering. Men jag håller med dina exempelbilder ser ut som skräp, det tycker jag iofs nästan alla HDR-bilder med mobilen gör. Tyvärr verkar de kinesiska bolagen överlag vara lite väl glada att dra i reglagen i autoläget.

Permalänk
Medlem

Jag har nyligen skaffat mig en S9+ och kameran är helt fantastik. Va på bröllop i helgen och lämnade min Nikon D7000 hemma och körde bara med mobilen och bilderna är riktigt bra.
IP-klassificerad så den är ju vattentålig, brukar ha med den i duschen å lägga upp den på schampohyllan så jag kan kolla YT när jag duschar.
Angående bloatware så går mycket att ta bort eller gömma, en del saker är till och med vettiga.. Va själv anti Samsung lurar innan men gillar S9:an skarpt!

Visa signatur

Main. - Fractal Design Meshify C - Corsair AX860 - Asus Strix B550-E - AMD Ryzen 5 3600 - 32gb Corsair Vengeance 3200mhz - Asus Strix GTX 1080 - Samsung 970 Evo 250gb - Kingston A200 1tb - 1x 840 Pro 256GB - 2x 850 Pro 256GB - 2x 840 Evo 250GB RAID0 - 2x Samsung 850 Evo 500GB - Logitech G502 - Corsair K95 RGB - BenQ XL2420T - Sennheiser Game One
2018 Macbook Pro 13" 2018 iPad Pro 12,9"
Projekt 13 - Bygglogg WIP