Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2015

segt internet vid start av pc

Som rubriken säger,precis när jag startar datorn så tar det kanske 1 minut eller 2 innan internet går igång.
Någon som vet varför det är på detta viset? sedan funkar internet normalt dock.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2017

Trådlöst eller med sladd?

För bäst hjälp, försök att svara på alla frågor som ställs i ett inlägg. Då slipper vi fråga om samma sak fler gånger, och du får hjälp snabbare.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2015
Skrivet av pv2b:

Trådlöst eller med sladd?

Med sladd,har fiber

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2017

Har du en router också? Eller är nätet kopplat direkt mot fiber-konvertern?

För bäst hjälp, försök att svara på alla frågor som ställs i ett inlägg. Då slipper vi fråga om samma sak fler gånger, och du får hjälp snabbare.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2015
Skrivet av pv2b:

Har du en router också? Eller är nätet kopplat direkt mot fiber-konvertern?

Jo jag har en router som jag fick av comhem

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2014

Låter som liknande problem och lösning som detta, öven om 1-2 minuter låter extremt.
#17467108

CASE: Corsair Obsidian 900D | CPU: Intel i7-8086k@5.4GHz | GPU: 2x AORUS GeForce® GTX 1080 Ti Waterforce WB Xtreme Edition 11G | MB: Asus ROG Maximus Formula X| NVMe: 1x 1TB Samsung 960 Pro PCIe | SSD: 1x 1TB Samsung 850 EVO | RAM: G.Skill Trident Z Black/White 32GB (2x16GB) / 3200Mhz / DDR4 / CL14 | PSU: Corsair HX1200i | COOLING: EKWB EK-KIT 1xXE360 1xXE420 1xXE240 | SCREENs: 1x40" 3x27" 1x34" UW | HEADPHONES: Logitech G933 | MOUSE: Mad Catz R.A.T 8 | KEYBOARD: Logitech G710+
https://valid.x86.fr/bjhxgj