Ställa in KODI för SvtPlay.

Permalänk
Medlem

Ställa in KODI för SvtPlay.

Har tagit hem Kodi 17.6 för Windows och installerat på min laptop med Win10. Efter lite puzzlande har jag fått igång Weather applikationen för Jönköping.
Nu vill jag kunna se SVTPlay också. Det finns ju en app för svtplay men med den ser jag ju bara de program som sänds just nu på Svt. Jag vill kunna se svts webbsida https://www.svtplay.se/ och välja därifrån. Hittar ingen bra beskrivning för hur jag skall ställa in Kodi för detta.

Höll på och micklade lite och trodde att jag fått till det men då började Kodi att stänga av sig sälvt. När jag startade Kodi visades ett fönsternåga sekunder och sedan stoppade Kodi utan att jag han göra något. När jag raderade mappen Kodi\userdata\addon_data\pvr.iptvsimple så gick det bra att köra igen.

Någon som har en bra steg för steg beskrivning hur jag sätter upp Kodi för SVTPlay?

Permalänk
Medlem

Retrospect (fd XOT) ett addon som har en jäkla massa europeiska,nordiska och runt dussinet svenska playkanaler och brukar fungera bra, uppdateras ett antal gånger i veckan.
https://bitbucket.org/basrieter/xbmc-online-tv/overview
https://www.rieter.net/content/
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=25522

Permalänk
Sötast

Har inte menyn framför mig just nu, men video appen för svtplay innehåller både "kanaler" och "program" du ska kunna navigera till en underkategori där du kan välja avsnitt

Permalänk
Medlem

Med Retrospect kan du se vilka program som finns på de olika kanalerna, SVT 1 & 2 finns samt öppet arkiv, mm.

Permalänk
Medlem

Tack för tipsen!
Nu börjar jag få lite hum om hur det fungerar.