Permalänk
Medlem

WRC 7

Hittade ingen tråd gällande detta. Spontanköp efter att ha sett en recension som inte sågat det som brukar ha hyfsade preferenser

Kylotonn står bakom okänd firma för min del. Presentationen känns som ett milestone lir inte så imponerande. Grafiken när man väl kör håller alldeles utmärkt dock så är regnet undantaget. Framstår som att man alltid kör när de nyss regnat samt i duggregn.

Körkänslan WRC Junior är ungefär som man vill ha den. Hyfsat lättkörd men ge mig mer pulver. WRC 2 Ford. Klockren. Inte skruvat något i setuperna men vad den uppför sig bra. Vänsterbromsen är otroligt effektiv för att få bilen att styra in snyggt i kurvor. Motstyrningskänslan är fantastisk i min TS-PC. De mesta känns rätt dock så har jag svårt få till handbromssvängarna alla gånger. Har aldrig kört WRC 2 men ska man överleva i en WRC 2 så måste de nog kommunicera så här till föraren.

Steget till WRC var minre. Mer downforce märks av mer än mer kräm. Inte så ofta jag slängt i 6an så här långt. Mer Downforce gör den närmast klurigare att köra än WRC 2n emellanåt och känns egentligen inte snabbare.

Banorna är den bästa biten. Ej kört alla rallyn än. Tyskland är den jag gillade minst. Toksmalt och för ovanlighetens skull rätt så repetitivt med sina vinrankor och stenmurar som återkommer konstant. Annars har de köttiga sträckor en del tar en kvart att slutföra och man hinner se mycket under den tiden. Sedan återanvänder de en del sektioner i andra sträckor men de må va hänt.

Ljudet helt okay och inga större problem med ffb på TS-PCn heller.

Inget OSW. Accuforce har stöd dock eller VR stöd är ju rätt så stora minus men i den här sommarvärmen så passar det bra.

Visa signatur

Corsair A850W
Intel I7-7700K Kaby Lake
Asus Z270H GAMING
16 gb RAM
msi 3080 suprim x

Permalänk

70% rea på Steam, blir nog ett köp. Gäller till 27 Aug