Permalänk
Medlem

Sony WH-1000xm2 problem!

Hej på er!

Har nyss köpt ett par Sony wh-1000xm2 brusreducerande hörlurar och diggar dem väldigt mycket - förutom en grej...

När jag åker buss med dem (köpte dem för att åka till och från jobbet med) så reagerar hörlurarna på vibrationer från bussen, stora och små gupp och ojämnheter i vägarna. Det som händer då är att ljudet i musiken svajar i små ojämnheter i vägen och vid de störtsa hålen/gruppen så är det något i båda lurarna som skakar till och låter högre än musiken, som att något är löst!
I och med att vägar är rätt ojämna så är det väldigt ofta något av detta sker.
Detta sker inte när jag t.ex går eller sitter ner eller när vägen är jämn.

Har någon hör upplevt något liknande med brusreducerande hörlurar och/eller vad tror ni detta kan bero på? Bör de vara så här eller finns det någon defekt på mina lurar?

Det är himla störande eftersom jag köpte dem för att åka buss med dem...

Tacksam för hjälp

Permalänk
Medlem

Känner inte igen problemet, fick just hem ett par igår. Men det finns ju en app till telefonen där man kan slå på "Adaptive sound control" och köra en "Optimizer" i appen som kollar lite olika saker, det finns en profil just för buss/tåg. "Sony Headphones Connect" heter appen på Android, den heter nog samma till iPhone om du har en sån lur.

Visa signatur

Cisco - Linux - VMWare
-- Citera mig om ni vill få återkoppling --

Permalänk
Medlem

Om jag minns rätt så var det en negativ punkt i en review på WH-1000xm2 när jag satt och läste om reviews för att välja mellan just WH-1000xm2 och Bose QC35. (Det kan dock ha varit MDR-1000X)

Visa signatur

AMD 5800x3d | ASUS x570 | Samsung SSD EVO 850 500GB | Corsair 32GB (2x8GB) 3600Mhz | Noctua NH-D15 | ASUS TUF OC 4090 | Fractal design R6 | Corsair RM1000X | LG UltraGear 27GL850 x2

Permalänk
Medlem

Åkt en hel del buss med mina och känner inte igen det du pratar om.
Dock främst ”inne i stan” så det är väl sällan över 30-40km/h och rätt bra vägar.

Permalänk
Medlem

Åker buss på 70-90 väg varje vardag, har inte märkt av det. Jag är dock inte någon audiofil.

Permalänk
Medlem

Tack för era svar!

Jag har appen och det är samma problem hur jag än ställer in. Jag lämnade faktiskt tillbaka lurarnaboch köpte ett par Wi-1000x istället, Sonys in-ear lurar med brusreducering som man hänger runt halsen med en "hästsko". Med dem så upplever jag samma problem dock... Frustrerande!

Har även testat med en annan telefon och upplever samma problem. Är sonys lurar så känsliga mot gropar/ojämnheter i marken eller har jag superotur och fått två olika lutar som har samma fel tror ni?

Är ju oroande när ingen annan har samma bekymmer.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Ja, upplevt samma sak med mina X2. Låter dock mer extremt i ditt fall.

Vad jag har hört så ska B&W PX inte alls ha det problemet.