Crossfire x3 RX 580 gigabyte

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2016

Crossfire x3 RX 580 gigabyte

Det tredje kortet hittas inte när jag kör firestrike. Rättare sagt det hittas när jag startar 3Dmark men i resultatet så visas det att vara två kort har använts. Kortet hittas i GPU-z och i överklockningsprogrammet som följde med, finns även med i enhetshanteraren. Frågan är varför jag inte kan köra benchmarks med 3 kort?
Specs:
5820K
X99-e
3000mhz 32GB
850w Corsair.

Drar bara max 700w från väggen under testerna så PSU är nog inte problemet.

PC 1: 5820K, 32 GB corsair DDR4 @3000 MHz, 1080 SC EVGA SLI 240 SSD, 2 TB HDD. 2X ASUS 144Hz monitor. PC 2: i7-6700K 4,0Ghz,GTX 980 GAMING x2 SLI , Gigabyte GA-Z170X-GAMING 3-EU, SSD 240GB , HDD500GB, 16GB DDR4 2800 MHz, corsair 850 G2

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kattlådan
Registrerad
Jul 2009
Skrivet av dannyskillz:

Frågan är varför jag inte kan köra benchmarks med 3 kort?

Om du får.
"Benchmark version does not properly support 3 or 4 GPU systems. This result does not properly show the full capabilities of this system."

Så betyder det att du kör en gammal version av 3DMark Fire Strike.

Källa:
Troubleshooting

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2016

[quote postid="17552815" userid="136657" name="Belzader"]
Om du får.
"Benchmark version does not properly support 3 or 4 GPU systems. This result does not properly show the full capabilities of this system."

Så betyder det att du kör en gammal version av 3DMark Fire Strike.

Källa:
Troubleshooting
[/

Får inget felmeddelande öht. Testet körs bara med två kort istället för 3.

Skickades från m.sweclockers.com

PC 1: 5820K, 32 GB corsair DDR4 @3000 MHz, 1080 SC EVGA SLI 240 SSD, 2 TB HDD. 2X ASUS 144Hz monitor. PC 2: i7-6700K 4,0Ghz,GTX 980 GAMING x2 SLI , Gigabyte GA-Z170X-GAMING 3-EU, SSD 240GB , HDD500GB, 16GB DDR4 2800 MHz, corsair 850 G2

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kattlådan
Registrerad
Jul 2009
Skrivet av dannyskillz:

Får inget felmeddelande öht. Testet körs bara med två kort istället för 3.

Jag är inte säker på att det är något felmeddelande, utan mer ett informations meddelande, som inte ploppar upp utan visas som en del av resultat efter det är klart.
Men det kanske är så att det finns begränsning i gratis versionen, och för att kunna köra med alla 3 så krävs betal versionen.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2016
Skrivet av Belzader:

Jag är inte säker på att det är något felmeddelande, utan mer ett informations meddelande, som inte ploppar upp utan visas som en del av resultat efter det är klart.
Men det kanske är så att det finns begränsning i gratis versionen, och för att kunna köra med alla 3 så krävs betal versionen.

Jag har betalversionen, men det löste sig, jag testade att koppla in dem i min andra dator, då funkade det direkt! Tack för dina svar och ha en trevlig helg!

Skickades från m.sweclockers.com

PC 1: 5820K, 32 GB corsair DDR4 @3000 MHz, 1080 SC EVGA SLI 240 SSD, 2 TB HDD. 2X ASUS 144Hz monitor. PC 2: i7-6700K 4,0Ghz,GTX 980 GAMING x2 SLI , Gigabyte GA-Z170X-GAMING 3-EU, SSD 240GB , HDD500GB, 16GB DDR4 2800 MHz, corsair 850 G2