Ingen reaktion av Windows när jag klickar

Permalänk
Medlem

Ingen reaktion av Windows när jag klickar

Hej!

Jag har stött på ett lite märkligt problem. Startade upp datorn efter att den stått ett tag och loggade in. När jag kommer till skrivbordet kan jag starta programmen via genvägar på skrivbordet men när jag kommer in i programmen reagerar de inte. Detsamma gäller alla Windows menyer. Inte ens aktivitetshanteraren ville reagera. Musen kan jag dock styra runt som vanligt.

Tänkte att då var det dags för en ominstallation men på nåt sätt har jag samma problem när jag försöker boota med Windowsskivan. Jag kommer fram till när jag ska acceptera licenvillkor men där tar det stopp. Jag kan flytta runt musen som vanligt men inget reagerar när jag klickar eller håller musen över det.

Någon som har en susning hur jag fixar det här?

Permalänk
Medlem

Är musen trasig?

Visa signatur

Spela Swemantle! Du vet att du vill.

Ibland har jag fel, men då är det någon annans fel.

Permalänk
Medlem
Skrivet av LemonIllusion:

Är musen trasig?

Nej som sagt kan jag ju flytta runt den och röra den samt klicka på endast de genvägar som ligger på skrivbordet. Inget annat reagerar.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

@voltio: Kan ändå var musen som börjat gå sönder.

För att utesluta saker så kopplar du ur ALLA diskar och försöker sen starta datorn från Windows DVD / USB minnet igen. Är felet kvar så borde det vara musen. En reserv mus för 99-120kr är ändå bra om du att ha om du känner dig osäker.

https://www.clasohlson.com/se/view/content/search?N=0&Ntk=All...
https://www.kjell.com/se/sortiment/dator-natverk/datortillbeh...

Är det Windows 10?

https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10
Verktyget laddar ned ny version av Windows 10 till DVD, USB minne mm som du använder för att starta datorn från när du installerar om.

Permalänk
Medlem

Tack för att ni försökte hjälpa mig men jag hittade vad felet var. Tydligen berodde det på att Windows energisparläge buggade ur. Tog mig många om och men för att lista ut det.

Om någon har samma problem hjälpte denna video mig https://youtube.com/watch?v=rOCptaNIxOA

Skickades från m.sweclockers.com