Vill kolla Video på tvn. funkar ej med scart adapter

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2013

Vill kolla Video på tvn. funkar ej med scart adapter

Jag har problem med min video. Ska gå igenom video band man har hemma vad som är på innan slängning. Så köpte en scart to hdmi adapter eftersom ens nya tv inte har scart. Köpte en sån som på bilden. Men den funkade inte på tv. vad är felet. Satte scart kabel i videon i utaget. Satte sen i adaptern i andra änden av scart kabel. ena änden sitter alltsp i videon och andra i adapterna och på andra sidan adaptern sitter hdmi kabeln och man väljer hdmi 1 utgången på tvn men inget funkar. man har även videon på. hoppas detta inte är fel köp så dettta är baran ått man ska köpa om man har en tv utan hdmi och måste koppla ttex nått som kräver hdmi till tv med scart

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kattlådan
Registrerad
Jul 2009

@Eowyn:
Om TV'n har YPbPr (component video) ingångar, så finns det kabel som har det i ena änden och Scart i den andra, det bör fungera mycket bättre än en HDMI adapter.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Dec 2006

@Eowyn: hade ju underlättat om man visste vad det är för adapter du skaffat, som nu utan nån som helst info om detta kan ju ingen hjälpa dig, och därav heller inga mer inlägg som kan hjälpa..

För tillfället en sketen Acer gaming laptop