Permalänk

HiFiMAN Sundara

Hejsan!

Någon som har lyssnat på HiFiMAN Sundara?

Var och lyssnade på dessa på den lokala hifi-butiken och tyckte de lät väldigt bra.

Ni som har lyssnat på dessa hur upplever ni dessa jämfört mot andra lurar runt samma prisklass?

Funderar på att köpa dessa, dock tycker jag de var lite klumpiga på huvudet eller ganska tunga (har Beyerdynamic 880pro 250 ohm) och sen finns det inte så mycket att lyssna här uppe i norr.

Edit: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4578591

Permalänk

Jo, när jag lyssnade på Sundara så tyckte jag den lät mycket trevligare än mina gamla HE400i. Inte lika tom och spikig diskant som dom och en trevligare bas. Eller kanske överlag mer känsla i detaljerna lite flummigt uttryckt. Jämförde med LCD-2C som ger samma detaljnivå men överlag varmare ljud och maffigare bas. Sundara är helt klart lite kyligare i ljudbilden och nykter i basen. Jag tror jag skulle välja Sundara över LCD-2C som är en bra bit dyrare..

Visa signatur

Ananda - T5.3 - A2C - Sine
Burson Soloist 3XP

Permalänk

@Lizardman: Tackar för infon,

Svårt att jämför med andra lurar när det inte finns så mycket att jämföra med. Det är inte så roligt att beställa hörlurar som jag inte har lyssnat på och vill inte hålla på att skicka fram och tillbaka.

Permalänk

Har också rätt svårt att lyssna där jag bor (Söderhamn) men jag brukar passa på när jag är i Stockholm.. Annars är det till att lita på reviews.. Jag har inte lyssnat på 880 pro men jämför jag mot Beyer t 5 så tycker jag faktiskt Sundara låter trevligare.

Visa signatur

Ananda - T5.3 - A2C - Sine
Burson Soloist 3XP