Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2015

kan detta vara värt något?

Hej alla kära sweClockare! nu är det såhär att jag har uppgraderat min dator en del och insåg att jag har en del delar liggandes här hemma som i stort sett bara samlar damm för tillfället. Då jag själv inte är mycket till stjärna när det kommer till delar osv vänder jag mig hit i hopp om hjälp! delarna jag har liggandes är ett ASUS PRIMEx370-PRO, 2st CORSAIR VENGANCE 8gb 1600Mhz och ett ASUS Radeon R9 390 8GB DirectCU II. Vet om att det sitter en processor i moderkortet men har ingen aning om vad det är för någon. Min fundering är om detta är någon idé att sälja och vad det isåfall kan vara värt!. Kan eventuellt få tag på ett nätagg, chassi och en hårddisk för inte allt för våldsamma summor, kan det vara värt att inhandla och montera ihop för att sälja komplett? såg även nu att det sitter en fläkt kopplat till moderkortet jag har, men antar att det inte höjer värdet något markant men ändå värt att nämna tänker jag! Tack på förhand, skulle vara oerhört tacksam för lite hjälp! Mvh. Max

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2017

Klart det finns ett värde på delarna. Att montera ihop och försöka sälja komplett är nog inte värt lika mycket som att sälja delarna för sig.

Minnet verkar t.ex. inte passa med moderkortet, så det blir klurigt att få ihop allt i samma dator...

För bäst hjälp, försök att svara på alla frågor som ställs i ett inlägg. Då slipper vi fråga om samma sak fler gånger, och du får hjälp snabbare.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2015

insåg nu när jag öppnade lådan som grejerna låg i att det ej var lådan som tillhörde moderkortet utan moderkortet är ett MSI Z77A-GD55. ber om ursäkt för förvirring! Tack för svar! minnena har suttit och sittter i moderkortet. vad kan vara rimligt att begära för sakerna?